sevcannnm 32 haftalık oldum isim bulamadik. Kerem ismini ben begendim eşim pek yanaşmadı. Klasik isim önerileri istiyorum lutfenn
kbsnn sevcannnm ben daha 16 haftalığım ilk baştan beri Kerem diyorum benimde kocam çok sıcak bakmadı bence güzel bir isim 🥹
sumeyye6506 sevcannnm kerem oğlumun adı çok seviyorum açıkcası Huzeyfe Selim Hamza Zeyd Mahir isimleri hoşuma gidiyor
BloomingMama sevcannnm Akın Kaan Emre (kocamın adı çok severim ismini)😁 Selim Samet Erdem Gökhan Gerçekten hepsi şimdiki uydurma isimlerden çok güzel belki içinize sinen olur sağlıkla alın kucağınıza 🥰
merve966 BloomingMama emre benim de kocamın ismi bekarken hep çocuğuma koyacağım dedim sevgi dolu olsun diye manifest olmuş herhalde🤭
BloomingMama merve966 kocamın adı Emre olmasa ve erkek bebek beklesem net Emre koyardım bende çok güzel bir isim 😍😅😅
zehracoskun sevcannnm 19 haftalık hamileyimm sonunda ismi kararlaştırdık gerçekten zor olduuu 🤣 uraz Efe koyduk bizz
annebenn sevcannnm oğlumun adı Yusuf. Gerçekten adı gibi hem güzel hem akıllı maşallah. 🧿 Düşünebilirsiniz. İki isim eşim istemediği için koymadık ama ikinci isim olarak da Yusuf’un yanına deha, karan, selim, Kerem, Ali, gibi isimleri düşünebilirsiniz.