zuleyha_00  cinsiyet belli oldu ama dünden beri ultrasona bakıyorum bu bebeğin neresi tam olarak anlamadım bacak arasına da benzemiyor cinsiyet belli olcak yeri neresi ki belli oldu ama henüz içimde nedense bi şüphe var ultrason bakınca ya doktor yüzde 99.99 kesin dedi cinsiyet
nurellaa52 zuleyha_00 yan durmuş bebek sağ taraf kafası sol taraf bedeni yan profil yan yatıyo bu fotoya bakarak cinsiyet belli olmaz ki doktor bacak arasını görmedi mi
zuleyha_00 nurellaa52 baktı mi bacak arasına bilmiyorum çünkü ben ekrana bakmadım anlarım diye parti yapacaktık iki defa sordum kesin mi diye kesin dedi
nurellaa52 zuleyha_00 kesin dediyse bakmıştır ben 22 haftadayım bana hala kesin demedi çok değişen okudum haftan kaç bilmiyorum detaylıya kadar bekle derim cinsiyeti
nurellaa52 zuleyha_00 özel hastane mi bana verdikleri resimler de saçma sapan hiç özenmiyorlar biz bundan ne anlayalım 😂
zuleyha_00 nurellaa52 normalde özele gidiyordum bu sefer ilk devlete gittim eğer belli olmazsa özele geçerim direk dedim kesin konuşunca kendi doktoruma da gitmedim özele bu ultrason devlet
zuleyha_00 nurellaa52 bana normalde güzel resim veriyorlardı bebek olduğu belliydi yani ama buna bakıyorum her yerine ama hiç bişe anlamadım 😂
nurellaa52 zuleyha_00 plasentamantıklı ama sanki kol gibi bişi var yanında bilemedim o zaman kafa dediğim yer iki bacağının arası mı