fatmiiyy Kızlarr Gebze’de veya İzmit’te önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı ulaşabileceğimiz numarasını veren , ilgili ve bilgili🫠🫠❤️❤️
cilekliturta11 fatmiiyy merkez prime hastanesindeki çocuk doktorlarının hepsi çok iyi,Serdar sadık duran ve Süleyman Gülşen bizim gittiklerimiz. İkisi de çok ilgili bilgili. Oğlum doğduğundan itibaren Serdar hoca ilgileniyordu.
mervekorkmaz360gmailcom Gebze de merkez prime hastanesinde serdar sadık duran var gayet memnunum tavsiye ederim
fatmiiyy mervekorkmaz360gmailcom evet çok duydum o hastaneye hiç gitmedim ama denemek istiyorum numarasını veriyor mu acaba 😊
fatmiiyy cilekliturta11 hangisini daha çok tavsiye edersiniz ilk bebeğim olduğu için bazı şeyleri iyice öğrenmek istiyorum gittiklerimden memnun kalmadım o yüzden sanki biliyormuşuz gibi düşünüyorlar 🙂↔️ numarasını veriyorlar mı acaba
cilekliturta11 fatmiiyy Serdar hocayı öneriyorum, ben numarasını almadım ama öz ablamın bebeği prematureydi yoğun bakımdan bu yana takibini hep Serdar hoca yaptı,ablama vermişti numarasını
kevkeb gölcük medar bekir beye gidiyoruz düzenli ondan çok memnunuz iyi ki var izmit ilgide de 2 kere muayene olduk şule hanım ve neslihan hanım ikiside ilgiliydi