babyonn İlk Trimester midem çok bulandı 17. Haftada bitti şu an 35im ve çok midem bulanıyor bugün ara ara önceden de hissediyordum. Bugün kusma seviyesinde var mı yaşayan?
ikizannesii_ babyonn ikizlerimde baştan sona kadar kustum maalesef bunda 28 haftalık hala kusuyorum ama tabi her bünye aynı değil bazıları hiç kusmuyor, bazılarının belli bir süre sonra kesiliyor
rabisssssss28 babyonn aynı durumdayız bende de hepsi geri geldi garip bi şekilde mide bulantısına uyanıyorum yeri geliyor uyuyamıyorum
blnmyld babyonn bazı kişilerde oluyormuş canım 3. Trimester da bulantı geri gelebiliyormuş ben yaşamadım yaşamam inş 🙈
babyonn ikizannesii_ 2. Trimester iyiydim iki üç haftadır geri geldi bugün de çıkardım gerçekten dayanmak çok zorlaştı. İlk Trimester semptomlarım geri geldi 3te
babyonn ikizannesii_ inşallah bugün daha iyi gibi ama hiç belli olmuyor iki günde bir bulanıyor niyeyse
babyonn rabisssssss28 hep yemek yedikten sonra midem bulanır bi de onu bastırmaya uğraşırdım resmen dejavu yaşıyorum yemek yerken sorun yok yedikten sonra bulantı geliyor allahım sağlıkla bitsin artık hamilelik ben doydum 😫
babyonn blnmyld bende böyle okur inşallah gelmez derdim geldi sanki 17. Haftaya kadar canıma okuduğu yetmedi bu bulantının valla hamileliği nasıl sevebiliyorlar anlamıyorum sadece kızımı seviyorum hamileliği değilllll😅