defnesm Hiç belirti yaşamayan varmı acaba Vücudumu ister istemez çok dinleyen birisiyim bu yüzden umudum kalmıyor 🥹
esra_18_ defnesm o bendede var bende çok dinliyorum canım var 26 eylül bakalım bu ay bebiş nasip olacak mı
Anonymuss_77 defnesm bu ay benim de hiç belirtim yok maalesef geçtiğimiz 2 ay boyunca tüm belirtileri yaşadım yalandan 🥹
anneolcamben defnesm Benimde bir hafta kaldı reglime. Her ay belirti yaşıyorum hep negatif oluyor. Bir haftadır ara ara karnıma sancı giriyor ama üşüttüm diye düşünüyorum, belirti saymıyorum artık :)
esra_18_ defnesm benim hiçbir belirtim yok canım bazen karnımda şişlik nefes alamıyor gibi oluyorum yada hafif kasıgım acuyır gibi ama bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum kendimi dinlememeye çalısıyorum kendimi ev işine verdim ben dinlememek için canım
Anonymuss_77 defnesm öyle tabii iki ay tüm belirtileri yaşadım ama negatif çıktı bu ay da hiç belirtim yok 🥲
gknllbs Test yaptım meraktan adetime 9 gün vardı tek çizgiydi zaten belliydii ama bugün yaptımm artı med 5 dk içerisinde silikde olsa çizgi oldu ama netten baktığımda yalancı pozitiflilde olduğu oluyormuş o markanın iyiice kafam karıştı adetime dört gün var
kizirece defnesm hiçbir şekilde belirti yaşamadım Ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne kasık ağrısı uygulamaya bile girmiyordum sonra bir baktım iki gün geçmiş kan verdim 665 çıktı belirti aramak isteyince her şekilde buluyorsun o yüzden düşünme ♥️♥️
kizirece gknllbs reglimin geciktigini anlayınca elimde bir tane kaset vardi onunla yaptim hemen cikti aksamina acilden kan verdim sonuc cikti birde 1 kurtajim vardi 2 senedir deniyorduk olmuyordu rahim filmi falan hepsini cektirdim en son kafamdan silip attim o ay hamile kaldim