kalbimdekiminik Kızlar affedersiniz sürekli devam eden su gibi bir akıntım var kokusuz renksiz 2,3 gündür daha da çoğaldı az önce bir post okudum onun da böyleymiş suyu sızıyormuş bebeğimin hareketleri iyi sizce acile gitsem mi
beautiful_ kalbimdekiminik eğer akıntı olmadığından eminsen git kuzum benimki doğumdan 4 saat önce bile iyi hareket ediyordu
ikiprensesannesi23 kalbimdekiminik sancin var mi peki haftamiz ayni sayılır bizde 36+2 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah 🌸🤲 bnm enfeksiyondn dolayi sürekli akintm var su sızıntısı olsa anlamam sanırım 🥹
eylulmihrasmom kalbimdekiminik 🤣🤣🤣kız korkma çocuk çıkmaz ben serklajlıyım bugün muayenem vardı doktor rahim ağzını ölçerken bi ıkın dedi daha 18+6yım bi şey olmadı🤣🤣 canim şaka bir yana acilde amnisure testi yapiyorlar hemen çıkıyor bi git için rahat etsin haftan güzel korkma
kalbimdekiminik vanilyalibuse 1cey allyslife Fatmanur_0416 lokismommy esmacuk sudeborakk beautiful_ kızlar çok şükür su değilmiş şimdi nst çekiliyor
naranta 4bebeliannee bildigim kadariyla ped olani var takiyorsun rengi donerse amniyon sivisi bir de covidde pcr testi vardi ya cubukla burnumuzdan beynimize kadar girdikleri onun vajina versiyonu var suruntu aliyormussun sonra teste koyuyormussun… hic yapmadim buradaki eczanelerde yok ydisindayim ben ama bildigim kadariyla boyle iki cesidi var
kalbimdekiminik ikiprensesannesi23 aşkım sancım yok ama hep ağrım özellikle pelvik ağrısı beni mahvediyor kasıklarım da ağrıyor bende de hafif enfeksiyon var senin akıntın nasıl sürekli mi geliyor