Marayyy Kızlar aşılama oldum 3 gün önce betam 4.46 dü 3 gün sonra yani aşılamanın 15 günü 4.74 olmuş bu ne demek testlerim koyulaşmaya başlamıştı çok enteresan o kadar umutluydum ki var olduğuna emin gibiydim
Nil123 Marayyy 5 in altı değerler birşey ifade etmiyor diye biliyorum😞 yükselmesi ve düşmesi yada aynı değerlerde seyretmesi sanırım normal. Rabbim bir an çnce hayırlısıyla nasip eder inşallah🙏🏻
Marayyy elifatma1234 değerim yükselmiypr ama asılamam geceli 15 gün ama düşmüyorda çok ilginç bi durum dünyam yıkıldı basıma ya
Marayyy Esrayusuf kendi doktoruma da danıstım dönmedi daha şimdi hastanedeyim kan verdiğim kadın dogumcuya geldim
Merve6475 Marayyy bi bilsem kuzum anlamadım ki doktor daha iyi bilir sor tabiki ama artması lazımdı 😥
Marayyy Merve14 yok camım bu saatten sonra hersey Ortada bebek yok ama neden değer böyle hep anlamadım onu merak ediyorm sadece
Merve6475 Marayyy anlamadım ki sasırdım bende ya düşer iyice yada baya artar🤷♀️ Bi konus bakalım doktorla
Marayyy Merve6475 aynen demek ki asılamam olumsuz oldu benimde sanki çok yaklaşmış gibiydim bu bana ders olsun
Merve6475 Marayyy öyle deme kuzum hayırlısı olsun de bak benimde olumsuz oldu ha cok üzüldüm ama sonra hayırlısı dedim yasımız daha genç olacak elbet bi zamanı var sadece