bisenorita Kızlar bebiş hareket ediyor ama yavaş yavaş öyle kendi çok belli etmiyor elimi koyup beklersem hissediyorum normal mi acaba
uykucukoalaanrs bisenorita kanala yerleşmiş olabilir. Bende hareketleri azaldı diye acile gitmiştim doktor son haftalar 24 saatte 10 hareket yapması normal demişti.
burcuusu bisenorita bebek cok buyudugu icin artik alani cok dar o yuzden eskisi kadar hareket edemiyor icerde
hanifeali bisenorita sizi korkutmak için söylemiyorum ama ne olur olmaz imkanınız varsa bi kadın doğum acile gidin derim bende o haftada aynı şikayetle gittim doğuma alındım inşallah sizinki öyle bi durum değildir tatlı yiyin dinlenin biraz
bisenorita uykucukoalaanrs evet doktor bana da günde 10 hareket hissediyorsan yeterli demişti ama yine de merak ettim şimdi hıçkırık tuttu mesela
bisenorita hanifeali yaa nasıldı hiç mi hareket yoktu benimki hareket ediyor ama böyle sert tekmeler gibi değil
hanifeali bisenorita sabahtan akşama kadar çok az sayıda hafif kıpırtılar hissetmiştim her zaman hissettiğimden azdı benim bebeğimde kanaldaydı tatlı yedim soluma yattım yürüdüm bekledim hala normale dönmeyince hastaneye gittim
hanifeali bisenorita nst de bebeğim strese girdiği için kalp atışlarının yavaşladığını gördüler acil sezeryan doğuma alındım bu detayı vermek istememiştim korkutmamak için ama sorduğumuz için söyledim sen kendini korkutma lütfen iç güdülerine güven
bisenorita hanifeali yok yok fikir almak çok iyi oluyor teşekkür ederim aslında dün kontrolüm vardı Nst vs her şey normaldi, şimdi de ara ara karnım sertleşiyor gitsem mi acaba bilemedim ya
hanifeali bisenorita rica ederim gidersen hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah her şey yolundadır gönlünce olur