meryemsii1 Merhaba, Reglim 3 gündür gecikti. Tepkilerim yok. Kanama yok. Hafif bi pembemsilik geldi 2 gün önce kanla alakası olmayan bir şekilde. Belim ağrıyor kasığım ağrıyor ama regl yok. 3 gündürde olmuyorum. Annem bi rüya görmüş. Bunun üzerine gidip test alıp yaptım. Ama sonucu anlamadım. Bu çok çok silik bi çizgimi? Yoksa idrarın kırmızı yaptığı çizginin kalıntısı mı bu? https://hizliresim.com/la6v9nsv https://hizliresim.com/wz2pzfhh
beibek meryemsii1 yarın sabah aç karnına yap kuzum yine silik çıkarsa bir kan ver istersen için rahat eder
mevsimmbhr meryemsii1 erken gebelık testı yapsan daha ıyı bence Bıde bu ısrar kurumaya benzıyor ama Bılemedım tekrar etsen daha iyi olur erken gebelık testi ile
nese_93 meryemsii1 kuruma çizgisi gibi geldi bana. Yarın erken gebelik testi ile tekrar yap kaset testlerde yanılma oluyor diye biliyorum
Mikaa_ meryemsii1 yok bence alma erken daha ama sen dinlen bol bol Bırkac gün daha bekle sonra tekrar test yap yıne çıkmazsa sağlık ocağında kan testi ver
beibek meryemsii1 ilkinde sanki kuruma çizgisi gibi geldi bana ikincisinde daha net silik gördüm yaptıktan kaç dakika sonra ikinci çizgi belirdi
meryemsii1 beibek 20-25 dk bekleyin yazıyordu. Bekledim. Görünmeyince bisey attım kenara. Sonra kitap alıcaktım rafımdan. Bi baktım böyle bişey. Acaba oldum. Bekledi yani test biraz
beibek meryemsii1 O zaman yarın sabah tekrardan aç karnına bir erken gebelik testi yapabilirsiniz Rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır❣️🫶🏻
meryemsii1 mevsimmbhr ozaman çıkıp kaliteli test alıyım. Yarın sabaha elimde hazır olsun. Uyanıyım ve aç karnına olayım. İlk idrarla deneyeyim bide. Tabi bugecede regl olmazsam
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI meryemsii1 hemen çıktıysa vardır ama bi de erken gebelik testi alıp dene bence
meryemsii1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI hemen çıkmadı. 20-25 dk bekledi. Kaset test süresi öyleymis. Bişey cıkmayınca attım kenara. Kitap alıcaktım okumak için. Bi baktım bunu gördüm. Ya kurudu diye algılıyorum ama havaya kaldırıp gün ışığında bakınca görünüyo öyle bişeylik. Şok oldum. Napıcamı bilemedim
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI meryemsii1 kuruma çizgisi olma ihtimali de var o zaman en iyisi ya kan vermek ya da erken gebelik testi