_Mother_ baharli bu testler tanı değil tarama testi 25 yaşındayım orta riskli çıktı şehir hastanesi illa karnından sıvı alalım dedi başka doktora gittim bebek sağlıklı gerek yok dedi geçen hafta detaylı ultrasona da girdim çok şükür hiçbir sorun çıkmadı kendinizi strese sokmayın
Asill01 baharli 38yasındayım görünüşe göre riskin düşük grupta banada doktor yaştan dolayı risk faktörü demişti yani 694kadından birinde hasta bebek olmuş demekmiş bu 1/694 yazan yer warya yani risk yok dio ama ölçümün yazılmamış doktor ölçüm yaparken burun kemiği war demiştir sana
blcsevil baharli İkili taramada benimde yaş yüksek çıktı devletteki doktor huzursuz etti beni çok 35 yaşındayım bu arada. Özelde gittiğim doktor ense ve burun kemiği ölçümü yapıldıgi için risk gözükmüyor dedi.
Asill01 baharli ense normalmiş korkma canm düşük riskte herkeste cıkıo için rahat olsun istersen fetal yaptırırsın ama bnce gerek yok doktorun daha iyi bilir tabi
baharli blcsevil zaten doğruluk payı %100 değil diyor doktor test için ilk gebelikte hiç yaptırmamıştım bunda doğum paketinin içinde var diye yaptırdım kafamı karıştırdı
blcsevil Farklı bir doktor yorumu alın isterseniz benim yaştan dolayı 35 yaşındayım riskli olarak görülüyor önemsemedim kendi doktorumda öyle dedgi için yada fetal DNA yaptırmak kesin çözüm doğruluk oranı çok yüksek onda
baharli _Mother_ çok teşekkür ederim evet ilk gebelikte yaptırmamıştım bu sefer strese girdim biraz detaylı ultrasona kadar bekleyeceğim sanırım
_Mother_ baharli burun kemiği ve ense kalınlığı iyi ise ek başka bulgu yoksa hiç korkutma kendini stres çok etkiliyor çünki