Blossommm Fatmanur_0416 bursada yaşıyorum dediğim gibi gideceğiniz mahalle önemli,balkan yada kurtuluş iyi ama merkez mahalle derseniz bilemem orda çok şey var denir.
Fatmanur_0416 Blossommm ben pek bilmiyorum ama duymuştum iyi olmadığını olsun ben netleştirdim orda kalamam yani bana göre hepsi aynıdır teşekkürler 🌸
ozgimoon Canım bursalıyım hemen sana öneri vermek istedim gurbet zordur , görükle değil de özlüceye yakın yere bak derim . Işıktepe ver özlüceye 10 dk Hem küçük hem tam Nilüfer’in göbeği kiralar da gayet uygun
Fatmanur_0416 beautiful_ valla buldum bir yer 20 istiyor kira için eşim zam yaptırırsa iş yerine güzel ona da yakın inşallah ya valla çok zor böyle şeyler 😩 çok saol çiçeğimm 🌸
beautiful_ Fatmanur_0416 aynen kuzum Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah Rabb’im güzel kapılar açsın 🤍
blnmyld Fatmanur_0416 Bende bursada yaşıyorum her yerin iyisi kötüsü var bence görükle emeğe göre daha iyi, yine de tutacağınız evin ortamına vs bakın canım
Fatmanur_0416 blnmyld emeğe göre daha mı iyi yani bir defa gittim görükleye dediğim gibi eşimle eski iş yerine yemeğe gittik herkes ağzımıza düşecek gibiydi ben burda 2 senedir kalıyorum tek olsam dahi bir erkeğin bana yan baktığını görmedim başını eğer geçer dediğin gibi ortama göre değişebilir ama biz beraber olduğumuz halde eşimin yanına olmama rağmen kızlar ağzının içine bakıp bakıp geçiyordu hoş bişey değil aynı şey ordaki erkekler içinde öyle ben burda rahat tek çıkabiliyorum oraya güvenim yoktu belki bana öyle geldi demiştim ama orda olanlar bile tercih etmiyor vazgeçtim bende sen nerde oturuyorsun çiçeğim
blnmyld Fatmanur_0416 Ay bana denk gelmedi öyle iyi ki de denk gelmemiş birileriyle kesin kavga ederdim herhalde ahahah ben özlücedeyim canım
Fatmanur_0416 blnmyld evet hatırladım seni işte eşim de orda çalışıyor yakındır diye de düşünmüşler vazgeçtim ben o kadar sabırlı falan değilim akıllı da değilim vallahi sonum karakolda biter 🤣🤣🤣 neyse oralara yakın yerler bulaydım bari
Fatmanur_0416 blnmyld kız çok pahalı baktım sen kirada mısın kiradaysan ne kadar veriyon bende dedim gidelim eşim çok pahalı dedi 🤣
pofidikanne Fatmanur_0416 of of neler yaşatmışlar sağolsun eşin de engel olmuş ama bak o da iyi bişey bazıları var hemen yallah boşanmaya, doğru diyon benim de erkek kardeşim var isterim çok mutlu olsunlar ama bazıları var dediğin gibi çok değişikler