temmuzonbir Zeyep sağ sol hareket hiç biri cinsiyetle alakalı değil, beklentiye girip üzülürsünüz daha sonra, sol da olursa kız bebek dedi herkes ama oğlum oluyor
harika3838 Zeyep merhaba hareketlerini genelde sol tarafımda hissediyorum kız bebek, ama cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Zeyep orhismommmmmm bende hep sağda hissediyorum 16. Haftada doktor net bir şey söylememişti kıza benziyor demişti 21 haftadayım bir kaç gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Zeyep temmuzonbir aslında benim haraketten çok hep sağımda ve hep sağa yatabiliyorum sola yatamıyorum
temmuzonbir Zeyep değişiyor o dönem dönem, bi bakmışsın sola yoğunlaşmış yani cinsiyetle bir ilgisi yok
Zeyep snltgc sağlıkla kucağınıza alın İnşallah bende sağda hissediyorum hep alt karında hissediyorum benim de ilkim kızdı ama onda hiç bir şey bilmiyordum bu gebeliğimde çok fazla kalça ağrısı bel ağrısı çekiyorum
snltgc Zeyep amin inşallah siz de sağlıkla alın kucağınıza. 🤲🏻 benim de bu hamileliğimde kuyruk sokumum çok ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum.
harika3838 Zeyep amin tüm bekleyen anneler için de inşallah, hareketlerini hissediyorsanız hafta ileridir ama ultrasonda göstermedi mi acaba cinsiyeti?
Zeyep harika3838 aminn 🤲🏻aslında kıza benziyor dedi net bir şey demedi bir kaç gün sonra kontrolümüz var İnşallah net bir şey söyler
Zeyep sum_doa sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 ben ilk bebeğimi 30 haftalık kaybettim şu an 2. Gebeliğim ama iliknde hiç böyle olmuyordu bu gebeliğim çok zorlu geçiyor iştahım yok baş ağrım çok fazla sürekli terleme ve bel ağrısı çekiyorum
sum_doa Zeyep başın sağolsun çiçeğim ❤️ bu maalesef benim de zor geçiyor ilkine göre sırt ağrım mide bulantım iştahsızlığım yolu yarıladım ama yine de hayırlısıyla bi doğsa diyorum 9 ay çok uzunmuş 🥹🫠
Zeyep sum_doa çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın İnşallah 🤲🏻🤍 çok zor zamanlar geçiriyoruz ama sefası çok güzel olacak 🫠🫶🏻