BloomingMama Öncelikle maşallah diyelim 🧿 Kızlar bugün kontrolden geldim 35 haftalık kız bebek boyu 48 cm kilosu 2560 doktorumuz doğuma kadar 50 51 cm olur dedi babası 198 ben 163 🥲😁😁 bizim kız boy konusunda babaya çekmiş 😍
cuteregina BloomingMama kız yeğenim 50 cm doğdu doktor minyon dedi yenidoğan kıyafetleri aşırı uzun geliyor bir aylık oldu yeni yeni olmaya başladı üstüne
merve_boz BloomingMama bizde 33 haftalığız kız bebek bekliyoruz doktorda bize kızınız basketbolcu olacak bacakları uzun dedi sağlıklı gelsinlerde inşallah baba boyu 165 ben 162 yim bize çekmedi galiba amcası ve dayısı uzun bacaklı
temmuzonbir BloomingMama maşallah prensesime 💓 ya benim eşim 1.90 ben 1.68 oğlumun boyunu merak ediyorum geçen sormayı unuttum yarın unutmasam ya 😀
BloomingMama cuteregina yani genelde hep 50 51 doğuyorlar ama doktor uzun dedi daha doğuma vakit olduğu için muhtemelen 50 üzeri olacak 🥰
BloomingMama merve_boz Maşallah eşimin aileside benim ailemde hep uzun boylu sağlıklı olsunlarda tek boy atarlar sonrasında
BloomingMama merve_boz belli değil ama normal doğum istiyorum onun içinde pilates yürüyüş tüm tuşlara basıyorum 😁
BloomingMama temmuzonbir biricik doruğumuzda uzun boylu bir bebiş olur kesin 😍bende hep unutuyordum bugün ilk kez sordum 😁 kontrolde öğrende haber ver 😍😍 sağlıkla gelsin minnoşumuzz 🥰
temmuzonbir BloomingMama öyle mi diyosun teyzesi yaaa 😍 boylu poslu olsun isterim sağlıkla tabi 😀 sorup yazıcam sana inşAllah aşkım
demirelseda BloomingMama maşallah bebeğinize 🌸 ama benim bebeğim de 4 kg üzeri ve 53 cm den uzun doğmasına rağmen 2 yaş sonrası anne baba geni nedeni ile yavaşladı epey yani doğum ağırlığı ve kilosu ne yazıkki tam olarak bir sonuç veremiyor 🫠🌸
BloomingMama demirelseda masallah ne güzel doğmuş tabiki şimdilik uzun görünüyor ilerleyen zamanlarda neler olur bilemem 🥰
sum_doa BloomingMama yaa benim boyum 173 eşimin 180 kızım 54 cm doğmuştu hala daha yaşıtlarından uzun 🥹 bu bebişin de fl ölçümü haftasından önde gidiyor hep acaba diyorum bu da mı uzun olacak 🥹 sağlıkla gelsinler 🥹🥹🥹
BloomingMama sum_doa maşallah anne baba uzun olunca bebişlerde uzayıp gidiyor bizimkide 1 hafta öndeymiş
babyonn Benim kızım da hep bacak boyu maşallah 2 hafta önden gidiyor ben 158 babası 185 ben çok çok uzun olmasını istemiyorum kız olduğu için ve hatta korkuyorum yani ama yapacak bir şey yok belki büyüdükçe orta karar bir boyda kalır endişe ediyorum biraz
BloomingMama babyonn çok uzamaz kız çocuğu ortalama 170 üzerinde olur yine bellide olmaz doğsunlar görelim boylarını 🥹❤️
buketdeniz19 BloomingMama Benim oğlumda 50 cm doğdu kıyafetleri çok büyük geliyordu şuan 36 günlük daha yeni yeni oluyor kıyafeleri