sudercn Kızlar normalde pcosum var 7 haftalik olmam gerekirken 6+2 yim bir önceki gebeligim de öyleydi 8. Haftada kalbi durdu şimdi yeniden hamileyim ama doktor kalp atışı görmedi sizinkiler ne zaman görüldü lütfen içimi biraz rahatlatın🙂↕️
birumut_ sudercn bende dün gittim 6+2 de kalbi ile ilgili bişey demedi kese büyümüş yolk kesesi var sadece gelişimi güzel dedi 8. Haftada çağırdı
inciitannessi sudercn benimde pcosum var canim 11. Haftaya kadar 6 gün geriden geldi her kontrolde doktor yakalar falan diyordu 11. Haftada yakaladı şükür merak etme içini ferah tut kalp atışını ben 6+1 de duydum ama 8. Haftada bile duyanlar var moralini bozma stres yapma gerekiyorsa başka doktora görün💘
rdlbn sudercn insllah duyarsın ben ilk kizimda 7+2 de duymuştum kuzum korkma inşallah duyarsın sabır biraz kanaman yoksa çok ağrın yoksa korkma
aybis64 Merhaba ben de 5+6 dayım yolk kesesi var ancak kalp atışı yok doktor normal karşıladı 1 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah kalp atışını sağlıkla duymayı nasip etsin allahım hepimize
burcuusu sudercn yani bebekten bebege degisiyor 6 haftalik gebeyim suan dun kalp atisini duyduk ama cok minik minikti. Cihaza gorede degisiyor tabi. İlk oglumda 6 da duymamistik sonrasinda gittigimde duymustum 7+5 falandi sanirim. Endişe etmeyin hic
burcuusu esmanurduruu evet karından dinledik, zayifim ama oyle yag tabakam falan yok karnimda. Kilo oluncada zor oluyormus