Sinemis567448 Kızlar en son 10 agustosta adet oldum sonra bidaha olmadım 10 gün geciktim 10 eylülde adet olmam gereken günde rutin sağlık ocağında kan vermiştim beta hcg 0.8 çıktı ama üstünden 10 gün gecti ne yapmalıyım sizce
harika3838 Sinemis567448 bir test yapın isterseniz varsa çok rahat testte çıkması lazım, duruma göre gerekirse kan verirsiniz, gönlünüzce olsun
Nisanur_ Sinemis567448 benim de aynı günlerimiz ve ben de adet olmadım 9 eylül de doktora gittim daha yumurtlama gece kalmış burda yumurta var değerlendir dedi öylece bekliyorum ben de
musaeva Sinemis567448 9ağustostada benimki. Bugün 19 eylül. Gerçi, 9eylülde 11.29 la beta öğrendim. 4gün sonra 0.1 e indi. Kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Ama kan gelmiyor aslında gelmeliydi bu zamana kadar
noss Son adetim 14 ağustostu . 5 haftalık gebeyim. Bence sizde öyle olabilirsiniz adet düzensizliğiniz yok ise tekrar test yapın direkt çıkar pozitifse
Nisanur_ musaeva hiç bilmiyorum ki yumurta tembelliğinden şüphelendi adet olursan gel hormon testi yapalım dedi
musaeva aynuss 21 i usm e gidicez bu kadar beklememin sebebi belki kan gelir temizlenirim düşüncesi idi. Oda kan gelmiyor bakalım doktor ne diyecek
aselinannesi66 Sinemis567448 merhaba bende 7. Gündeyim gecikmenin betam 0.03 çıktı siz regl oldunuz mu yada nasıl bi yol izlediniz?
harbyy Sinemis567448 bende aynı durumdayım ya sizin daha önce gecikme oluyor muydu böyle bana ilk kez oluyo