nrbrkx38 Erkilet kadın doğumda yakın zamanda doğum yapan yok mu ya çok kişi sormuş ama kimse doğumdan sonra ne olduğunu nasıl olduğunu yazmamış varsa birileri aydınlatabilir mii 37. Haftadayım erkilette doğum yapmayı düşünüyorum 🥲
harika3838 nrbrkx38 merhaba üstte kalsın ben daha önce konuşan arkadaşların postlarında okumuştum birçoğu şehir hastanesi kalabalık diye tercih etmişti, doğum yapanlar süreçten, ebelerden vs memnun kaldıklarını söylüyorlardı
minkanesi nrbrkx38 Görümcem orda doğum yaptı çok memnun kalmıştı ilgilerinden sadece bir refakatçı kalabiliyor başka kimse çıkamıyordu biz gittiğimizde yanına almamışlardı
kralicetin nrbrkx38 ben doğum yapmadım ama önceki gebeliğimde 1 hafta yatış yapmıştım. Ebelerin doktorların ilgisinden memnun kaldım. Refakatçi 1 kişi alıyorlar sadece. Akşam 8 den sonra da misafir kabul etmiyorlar.
nrbrkx38 harika3838 sakinlik ve doktorun ilgisi konusundan dolayı ben erkileti tercih ettim sadece odalar nasıl süreç nasıl oluyor yanımızda kim kalabiliyor doğum sonrası ziyaretçi yada eşimiz girip çıkabiliyor mu bunları merak ediyorum 💁🏼♀️
havos38 nrbrkx38 bende erkieltte doğum yapacağım inşallah, doğum yapan birisi bizi bilgilendirme harika olur
nrbrkx38 kralicetin 8 den önce nasıl peki belirli saatlerde kısa süreli falan mı alıyorlar yoksa kalabalık olmadığı sürece mesela eşim falan gelip gidebiliyor mu
kralicetin nrbrkx38 evet benim eşim geliyordu yemek getirdim eşya getirdim falan diye. Odada kaç dk kaldığına çok dikkat etmiyorlar ama 🤭 ziyaretçi olayına pek girmiyorlar
havos38 nrbrkx38 34.haftadayim ama hala hangi doktorda doğum yapacağıma karar veremedim Neslihan hanımla Esra hanım arasında kararsizim
iremosman8 kralicetin inşallah bende erkilette doğum yapmayı düşünüyorum orda kontrole gittiğimiz doktor mu doğuma giriyor yoksa rast gele nöbetçi doktor mu acaba
nrbrkx38 havos38 birkaç doktoru deneyimledim aralarında en memnun kaldığım Saliha hanım oldu o kadar güzel ilgileniyor soruları cevaplıyor ki özelde ki doktordan hiçbir farkı yok bence
dygtrgy1 Ablam erkilette oturuyor 2 sene once orada dogum yapti cok memnun kaldi eşi de devamli yanindaydi birsey dememisler yani . Çiğdem hanima sezeryan oldu cok memnun kaldi
iremosman8 nrbrkx38 bende Erkilete kontrole gidiyorum dogumu Orda düşünüyorum odalar tek kişilik mi acaba
nrbrkx38 iremosman8 dün normal doğum ünitesini gezdirdiler ve odaların hepsi tek kişilik dedi sezeryanda nasıl bilmiyorum