sevimlipandahii delalinannesi ilk başta bana farklı falan geldi ama alıştım Teşekkür ederiz teyzesiii tüm bebislerimizi sağ saglim alalım 🫶🏻🌸
delalinannesi sevimlipandahii Amiin canımmmmm ben çok beğendim benim babamın adı da Adnan eğer oğlum olsaydı Ali Adnan düşünürdüm herhalde 🌸
merve966 delalinannesi serra nasıl. Kocam eski diye beğenmedi ben vazgeçtim ama anlamı da çok güzel söylenişi de
delalinannesi merve966 isim güzel ama ben pek sevemiyorum ya tanıdığım Serraların hem çocuklukları hem de ergenliklerş çok problemliydi o yüzden Serra isminden inanılmaz uzak hissediyorum kendimi 🥹🥹
Seymatrkay merve966 Serra ismini ben sevmiyorum ya.. İki r harfi çok baskın. Söylerken de sert çıkan bir isim. Şahsi fikrim 🤷seven koyabilir.
delalinannesi busrrra yanlış anlamıyorum :) eşim Kürt ben de Türküm bu yüzden bu şekilde düşünmüştüm 🌸
delalinannesi Kubra0606 inan çok takılmıyorum sadece heyecanlıyım koymuşken de sülalelerde olmayan ya da az olan bir isim olsun istiyorum hahahahah
Seymatrkay delalinannesi Senle aynı fikri yaşayan biriyim. Ama seçmek zor. İyi düşün derim. Sürekli sesleneceksin. Hayal et bakalım hangisi olurdu?
Seymatrkay delalinannesi Zehra ismini de eşim çok seviyor. Ama ben de senin gibi düşünüyorum 😄 sanırım isim konusunda seninle aynı fikri paylaşıyorum. Eski isimleri çok seviyorum ama bazıları çok yaygın olduğu için geri duruyorum. Daha böyle eskilere git. 1970-1980 e falan oradan bu tarafa gel bakalım. Çıkar birşeyler. Sakın acele etme. Bu kadar ismi benim gibi kafaya takan biri sonra üzülmesin. İyice düşün.
delalinannesi Seymatrkay bakalım ben hep Gülce diyorum bu aralar ama zamana bıraktım belki de karşıma duyunca hah işte bu olsun diyeceğim bir şey çıkacak 🌸
mutl delalinannesi ben erkek bebeğe hamileyim ama aynı durum bizde de var . En sona kalmanin şeyi heralde . Ömer , Asaf , Fatih, Selim , Selman , Yusuf , Arif bunlar hep sevdiğim isimler ama sülale kaptı hepsini
Kubra0606 mutl Ömer Selim oğlum Arif de eşim ikiside isimlerini o kadar iyi taşıyorlar ki. Çok yakınınızda değillerse koyun gitsin istediğiniz isim olsun 🌷
delalinannesi mutl insan sinir oluyo dimi bi tane bıraksaydınız bari diye haykirasim geliyo ahahshshshah