tazemomm_ elifmuslu Ankarada oturuyorum ben detaylı haftasında memleketteydim orda da devlet hastanesinde doktor yoktu özelde çok fazla isteyince gidemedim gerçi diğer iki çocuğumda da gitmedim 😀
elifmuslu tazemomm_ ben de kararsızdım gidip gitmekte kötü bir şey duyarım diye ama gittim çok şükür her şey yolunda🌸
elifmuslu Nzisty herhalde bana sonradan kız derlerse hayatımın şokunu yaşarım😆 benim bebeğe perinatolog 11. haftada erkeğe benziyor dedi her ultrasonda gözümüze sokuyor utanmadan😄
tazemomm_ elifmuslu yani o hiç belli olmaz bana 14. Haftada %80 erkek dedi kapıda yazdırmıştık biz hocam emin misiniz kâğıtta ne yazıyorsa o değilme olmaz demi dddim hayır kesin dedi sonuç ortada 😂
elifmuslu Nzisty yok ya aklıma sokmayın olmaz herhalde😅 ben hep farklı doktora gidiyorum her seferinde ben sormadan erkek deyip gösteriyorlar😆
tazemomm_ elifmuslu farklı doktorlarda erkek diyorsa erkektir o zaman değişmez bence 🌸 benim 2 doktor erkek 2 doktor kız dedi 😂
Nzisty elifmuslu ben 6 ay özele gittim kız dedi devlet de erkek dedi ben neyse o ama bebeğe bişi alamıyorum 😂😂
tazemomm_ mamymir benim de üçüncü biraz daha büyüsün diyorum ama büyüyünce de hiç görünmüyor diyorlar bakalım ne olacak 😂
Guzelanniss elifmuslu bende 26+1 oldum kıyafetleri tamam diğer şeyleri duruyor😁 30. Haftaya kadar tamamlayıp hastane çantasını hazırlamaya başlarım inşallah