beautiful_ emosunanasi yok kuzuum annemin yanında tek memeden baya iyi geliyordu şimdi ikisini toplasan gelmiyor
emosunanasi beautiful_ Ah ah umarım artar canım şerbet vs tüket bestlak damla kimine fayda etmiş belki o da arttırır
sum_doa beautiful_ sorun olmaz bence ilkinden bende de kaldı poşetler geçen açtım birini baya steril duruyor yani sonuçta cırtını kopardım açmak için ona rağmen içine bişey oluyosa helal olsun 😀
beautiful_ sum_doa yani kapalı birşey sterili neden bozulsun ki Allah bilir raftakiler kaç seneliktir
annekiz6141 beautiful_ hıc birşey olmaz.. Ben kullandım asena’dan azradan kalanları dolapta 3 gün kalabiliyor.. Sıkıntı olmuyor
beautiful_ annekiz6141 bende kullanayım ya arada sağım yapıp buzluğa koyarım oruçta veririm en azından
annekiz6141 beautiful_ ama anne sütü 3 ay saklanır diye biliyorum ben tabı yanlış bılgi vermım yinede
Kanatlarimruhumda beautiful_ bence sorun olmaz ama isterseniz birkaç tane deneyin akıtma vs yapıyor mu çözünce koku oluyor mu diye. Bir de kuyusu duruyorsa skt var mı üzerinde?