Denizz__ aynurella_85 34+4 haftadayım bebeğin başı yukarıda haftaya çarşamba günü tekrar kontrolüm var bakalım inşallah
aysebeyza1 aynurella_85 39+1 oldu hala aynı şekilde bekliyorum henüz doğmadı acaba doğumu hızlandıran neler var 🥲😄
aynurella_85 Aysenur_5312 ayyy dogurdunmu canim gozun aydin allah anali babali buyutsun ne zaman nasil gecti nasil basladi bende 38 bekliyom bide grip geldi uzerine
Aysenur_5312 aynurella_85 Cumartesi günü sabah 7 de doğdu canm çok şükür suni sancısız dikişsiz atlattık canm
Aysenur_5312 aynurella_85 artık 38 olduysan günde 5 , 6 tane hurma ye bol bol merdiven inip çıktık birde son günlerde durmaksızın yürüyüş yaptım
aynurella_85 kahvekedi bende aynen canim 38 haftalik oldum dunde grip valla salgin var canim dikat et
kahvekedi aynurella_85 geçmiş olsun canım dikkat et sen de. Genel olarak evdeyim zaten bir yere çıktığım yok gün sayıyorum🫠🫠
aynurella_85 kahvekedi evet canim gun sayiyoruz pazartesiye az kaldi insallah guzel haberlerle gelirsin canim sagolasin canim