caglaecrin defnesm 30 eylül bakalım bende bekliyorum ovülasyon ile takip ettim buğün depo 2 yada 3 zaman geçmiyor sanki😁
defnesm nur_1207 benim de canım aslında ilk günler sorun yoktu ama zaman yaklaştıkça umudum kayboluyor
defnesm nur_1207 sık ilişkiyi öneriyor benim doktorum ama ovulasyon testleri yanlış yanıt verebiliyor ben tahmini olarak denedim takvimime göre 🫠senin tam olarak ovulasyonun hangi gündü
defnesm caglaecrin o zaman sende 16 veya 15tr pik gördünn 🫠 aynı zamanlar da gibi duruyor kendi vücudunu dinliyor musun hiç belirtin var mı
2prensesannesiiii defnesm benim normalde 20 eylül bugün döngümün 30. günü pcos var ama eylül sonlarına sarkacak bekliyorum sizin gibi yumurtlama takibi yapıyorum🙏🏻💓 bugün gebelik testi yaptım negatif silik çizgi dahi yok 🥲
caglaecrin 2prensesannesiiii kız sus bende dayanamadım 😁 daha 2 3 gün olmuş yaptım bir şey çıkmadı çıkmaması çok normalde zaman geçmiyor sanki 15 li test sipariş ettim yatıp kalkıp yaparım artık🤣🤣
defnesm nur_1207 benim de öyle doktor polistik over değilsin ama küçük kistler var problem olmadığını söylemişti bana