durununannesi1 Merhaba arkadaşlar 4+5 günlük gebeyim öğreneli 5 gün oluyor hemen folik asit başlamak istedim eczaneye gittim almak için fakat eczacı erken olduğunu söyledi almadan çıktım geride pişman oldum ne alaka yani ilk 3 ay kullanılması gerekmiyor mu
burcuusu durununannesi1 ay salak o salak😀 bak ya sinir oldum. Hamile kalmadan cocuk dusunuluyorsa 3 4 ay öncesinde baslatiyor doktorlar zaten. Git al sen sorma onlara
harika3838 durununannesi1 ne alaka ya zaten ilk 12 hafta kullanılan bir şey 😂😂 ben gebe kalmadan da doktor önerisiyle bir süre kullandım, 4. Haftada doktorum da hemen önerdi zaten, bence bir an önce kullanmaya başlayın☺️
durununannesi1 mavimsiiii bende kullandım aslında değerim çok düşüktü sonra 24de çıktı değer doktor bıraktırdı. gebelikten 1 ay önceydi tabi bu değer
beyza_kara Saçmalamasın ya onane ayrıca akılsızmı o sağlıkocağınada git gebelik kaydını yap durumuda belirt al mutlaka folik asitini ben vifolic die bir folik asit almıştım içinde bir çok viaminde var
durununannesi1 beyza_kara folidoce alıcaktım bende ilk gebelikte onu kullanmıştım adam öyle söyleyince hayret ettim. Pazartesi doktor randevum var onu beklemeden alayım öyleyse
burcuusu durununannesi1 folactive kullanıyorum suan 6 haftalik hamileyim ogrenir ogrenmez basladim bende. İlk gebeligimde de folidays kullanmistim