melodietriste ya söyle ki totaliter 20 dk geçmemiştir ama sanıyorum ki bu benden kaynaklı Bi sorun oldu randevum 10daydi ama bulantı kusmadan dolayı ben kalkmak zorunda kaldım sedyeden dolayısı ile 1.30da tekrar gittim yanına onunda 3de İstanbulda olması gerekiyormuş belirtmişti önceden o yüzden hızlandırılmış tur yapicaz dedi, birde benim 3. Gebelik olunca ne sorsa eşimde bende evet biliyoruz evet söyle vs diyince ee siz baya tecrübelisiniz neye bacağımı neyin sonucunun ne doğuracağı biliyorsunuz dedi. Dolayısı ile gerekli tüm organ taraması yapıldı pozisyon uygun değildi bide sabah gittiğimde güzeldi ama serumdan sonra makas gelise döndü çok hareket ediyor icerde zorlandı o yüzden ama bi sürdü usg resmi verdi siyah beyaz kalp beyin omurilik yarik dudak parmak vs vs ama renkli 2 adet güzel yakalayabildik görüntü netti ikiside. Cinsiyette bizim netlesmisti ama yinede testis vs gerekli herseyi gösterdi şüphe kalmaması adına. Benim kistim vardı haricen onu fark edip ona bile baktı halbuki bakması gerekmezdi takipli hastası değilim çünkü. Esimede sürekli video çek buraları vs dedi ona görüntü yakalattı baya