sum_doa söylediğiniz hiç birine güvenmiyorum, okul için şimdiden araştırıyorum gerekirse taşınırım, zaman çok kötü eskisi gibi değil. Milletin çocuğu boş yere ölüyor. Gıda sektörüne de asla güvenmiyorum. Kısaca bu ülkede yaşıyorum bu ülkenin vatandaşıyım ama hiç bir hizmetine güvenmiyorum. Hatta korkuyorum, ilerde çocuğum kaybolsa bulunamaz, cinayete kurban gitse katili bulunamaz. Bulunsa üstü örtülür. Çocuğum ölse ölüm nedeni açıklanmaz. Bunların hepsine şahit olduk şu 6-7 yıl yada daha ilerisinde. Bu ülkenin hiç bir şeyine güvenmiyorum. Doktor seçerken bile korkuyorum, nerden alışveriş yapacağıma çok dikkat ediyorum. Dışardan bişey almamaya dikkat ediyorum elimden geldiğince. Bu ülkenin herşeyi bozukken, ahlaki çürüme varken, bu ülkenin tıbbına dahi güvenmem. Güvenmiyorum da. Yani demem o ki, bi 10 yıl öncesine kadar ölümüne savunduğum şeyleri şimdi görmezden geliyorum ve asla destek yahut savunma yapmıyorum. Çocuğum içinse elimden geleni “sağlık,eğitim, çalışma ortamı, gıda güvenliği” durumum oldukça sağlarım. Ama arkamı dönüpte emanet edeceğim kimse yok bu ülkede. Bence kimsede güvenmesin herkes temkinli yaşasın