annisiiy kuzum ben de dün olmuş gibiydim böyle hafiften idrarımda bir yanma hissettim içebildiğim kadar su içtim üst üste lıkır lıkır sürekli tuvalete çıktım çok şükür atıldı Bir de di magnoz diye bir takviye var onu mutlaka araştır ben gebelikten önce yaklaşık 6 ay boyunca aralıksız idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve artık doktor böbreklerimin kötü etkilendiğini söylemişti sürekli antibiyotik kullanmaktan direnç göstermişti antibiyotiği tamamen bıraktım ama senin çok şiddetli olduğu için kullanman gerekiyor Bir de sana yazılan tek seferlik Bir antibiyotik onu kullandıktan sonra hafifleyecek zaten mutlaka canın istemese bile bol bol suyunu iç İnan bol bol su içmek o kadar iyi geliyor ki günde 3,5-4 litreye kadar su iç gerçekten geçiyor Bir de dediğim gibi d mannoz ben bununla yendim ama bu gebelik öncesiydi şu anda çok şükür yok doktoruna da danış istersen bu kadar etkili bir şey yok yani bu maddenin içindekiler idrar yolu enfeksiyonuna sebep olan bakterilere yapışıp idrarla onları atmanı sağlıyor