sehesu aks6020 evet devlet hastanesinde söylediler biraz fazla dedi özel hastaneye gittim yeterli dedi geçen haftaya kadar da yine yeterli dedi doktor
aks6020 sehesu şeker yüklemesi nasıl çıktı canım bende yaptım şeker normal Çıktı perinataolojiye git diyor şehirde o Bölüm yok Başka şehire gitmedim Bende
Babyy_Mom aks6020 Bilmiyorum ama genel olarak göbeğimi sıkıştıran bir şey olunca zaten rahatsız olup itiyordu. NST kemeri de sıktığından hiç durmuyor ve sancı olarak görünmesine sebep oluyor diye düşünüyorum.
aks6020 Babyy_Mom olabilir canım ama söyle bisey de var bebeğin hareketlenmesi ayrı kasılma Ayrı bakılıyor diye biliyorum
Babyy_Mom aks6020 Doğrudur, bir doktor alakası yok derken diğer doktor hareket kaynaklı da olabilir demişti ben de bilemedim inanın. Hayırlısı, bakalım…
Gks_01 aks6020 valla nstde 40 sancı çıkmıştı yalancı sancı olabilir bu haftalarda dediler 2 gün sonra suyum geldi doğuma alındım ama ciğer geliştirici yapılmadı
Gks_01 aks6020 34+2 de suyum geldi ertesü gün doğurdum bebeğim 2600 kilo doğdu başta solunumda sıkıntı oldu ama 2 saat sonra toparlandı yanıma geldi fakat emme refleksi gelişmediği için ememeyip şekeri düştü 1 hafta yoğunbakımda kaldı