denizdeniz12 Sevgili anneler 9. Haftam yaklaşık 6 gündür büyük abdestimi yapamıyorum kabız mı oldum progestan kullanıyorum 20 gündür o mu yapıyor ne içip yemem lazım 😌
aynurella_85 denizdeniz12 canim kumpir ye bol tereyagli bana faydasi cok oldu her hafta ye hem saglikli hem cok iyi
kbsnn denizdeniz12 ben ne yaptıysam işe yaramadı gebelik başında başladı maalesef incir biraz rahatlattı ama hala devam ediyor ..
baharerkann denizdeniz12 bende kefir öneririm bende çok faydası oldu her gün bi kefir içersen duzene girecektir beyaz undan uzak durmaya çalış ne zaman simit yesem bende zorlanıyorum düzenim şaşıyor hemen meyve ile de destekle geçmiş olsun 💐
ulkuumay Az porsiyon olarak meyve, lif içeren besinler, bol su, katı olmayan yeşillikli yemekler ve doktorunuza danışarak probiyotik kullanmaya başlarsanız zamanla düzelir umarım 🙏🏻
denizdeniz12 aynurella_85 ay çok teşekkür ederim fakat kumpir içindeki sosis falan bebeğe zararlı değil mi :(
aynurella_85 denizdeniz12 sey canim sosisli alma tavuklu al ben hep oyle yedim kabizlik cok kotu o baya ise yariyor ayranla birlikte bide su ic super her mz atir ama sosis koydurma vardir mutlaka orda 🤗
kbsnn denizdeniz12 her defasında canım yanıyor asla iyileşemiyor artık makat tarafım midem bozulsa bile anlık gerisi yine kabızlık olarak devam ediyor.. incir zamanıda geçiyor duphalac galiba bir ilaç yazdırdım araştırıp sağlık ocağında aç karnına onu içincede bazen işe yarıyor .. doktorunuza danışın bir isterseniz
denizdeniz12 kbsnn gebeliğim riskli olduğu için doktorum ilaç önermiyor :( kuru incir alın sıcak suya atın onu için ben de bir yerde okudum deneyeceğim bol su içmeye çalışıyorum çorba içiyorum atlatırız inşallah geçmiş olsun 💐
baharerkann denizdeniz12 sadesini denemedim ben hiç meyveli daha tüketilebilir geldi activia shotlari var tek seferlik onlar çok iyi oluyor üç dört yudumda içmeye. altinkilic kefiriks de güzel bulamadığımda diğerini onu da alıyorum
minik_kelebek3 denizdeniz12 el yapımı şekersiz kayısı koşafı yada sabah aç karnına sade kefir tüketin bağırsakları çok iyi çalıştırıyor