caaaanaaann selosya değişiyor cnm ya ilk dogumum 36 haftalıken olmuştu ikinci doğumum 41 6 olmuştu ikiside erkekti üçüncüsü 39 da doğmuştu kızım doğmuştu şimdi 38+5 haftalık hamileyim ve bir kızım daha olacak inşallah umarım ablası gibi 39 da gelir 🥰💕
esmacuk selosya Şafak 19 görünüyor ama tabi o tarihte doğması bir ihtimal.Kızım 39+3’te doğmuştu şimdi erkek bebek bekliyorum 37+2’deyiz bakalım ne zaman doğar 😌
papatyaseverrrrr selosya şafak 42 yakınız cnm benim de oğlum olacak 💙 ilk oğlum 40+3 de suni ile doğurdum hiç gelmeye niyeti yoktu. Ondan bunda da hiç ümidim yok en son 32. Haftamda kontörle gitmiştim daha yan duruyordu. Doktorum 35 de gel dedi merak ediyorum döndü mü diye. Senin döndü mü
caaaanaaann selosya sjsjs doktor baya direndi her hafta kontrole gidiyordum ama bebek yerini sevmişti en son dr bunun gelemeye niyeti yok dedi suni sancı verildi ama plesanta yaşlanmış demişti ebem dikkat etmek gerekir
selosya papatyaseverrrrr Benim ki 28 de baş gelişti 31 de makat oldu 32 de baş geliş oldu şimdi 34üm haftaya kontrole gideceğim bakalım bu sefer neye karar verdi 😂
Ftmnur11 Şafak 40 😍 Oğlan 40+2 de doğdu,bakalım bu ne zaman doğacak,inşallah sorunsuz sıkıntısız kavusmalarimiz olsun 🤲🏼
meryys selosya İkiz gebelik oğluşlarımla bugün 31 olduk, doktorum 36-37de alırız dedi inşallah vakitlerinde gelirler korku ile geçiyor günler 😔
Tugceasel21 selosya Hamile değilim ama yinede söyliyim bacım🌸 Kızım tam 38 haftada doğdu Oğlum 39+3 haftada doğdu En küçük üçüncüde 38+3 de doğdu Rabbım hamile olan herkese güzel kolay sağlıklı doğumlar versin inşallah 🤲😊
meryys ayaznannesi Nst de anlamsız sancı çıktı dedi doktorum 2 günlük bir ilaç kullandım, sürekli sert karnım gergin yamuluyor Size ne defiler
fatmataboq bende şuan 34+2 şiddetli bel agrım var ayağa kalkınca ayaklarım titriyor ağrıdan yürüyemiyorum bile normal mi acaba
hurremintorunu selosya şafak 21 erkek bebek 🩵🐣 ilk bebeğim de erkekti o tam 40+0 da doğmuştu bakalım bu ne zaman gelecek