bbberil İdrarımı bile hissetmiyorum yaparken cok tozlanıyorum aynı sekilde dışkılama refleksimde gelmedi kabızlık gibi değil o bölgeyi hissetmiyorum doktor normal diyor ama benzer tecrübeler hiç okumadım acaba başına gelen var mı?
Gzde_defne bbberil ne kadar oldu sezeryan olalı canm anestezi etkisi devam ediyor sanırım. Bol kahve tüket
hunilii bbberil bol su, kahve iç, ayaklandıysan bol bol yürü sanırım daha yeni doğumdan çıktın eğer öyleyse uyuşukluk normal bir kaç saate normale döner inşaAllah
ghostty bbberil daha çok yenisiniz. 2. gün falan benim de çok zordu. Tuvalet olayı hemen olmuyor zaten. İdrar bile çok zor yaptığımı hatırlıyorum🥲 bol su için ve lifli gıdalar yiyin. Zaman gerekiyor iyileşmek için🥹
Gzde_defne bbberil bana hastaneden çıkmadan lavman yaptılar canm o şekilde çıkarttılar hastaneden. Benimde sıkıntılıydı süreç
bbberil ghostty teşekkür ederimmm insallah insan yaşarken sadece bana mı oluyor diye korkuyo icim rahatladı
ghostty bbberil yok yok merak etmeyin. Kimisi çabuk toparlandığını söylüyor ama benim öyle olmadı. Ameliyat sonuçta kesiliyoruz. Ne kadar çabuk iyileşebiliriz ki . Her şey çok normal🤗
bbberil Gzde_defne bana da yaptılar ama sonra duffalac verdiler o beni cok kötü yaptı karnım davul gibi şişti ama hissim olmadığı için refleks yok cıkıs olmuyo
bbberil Mikaa_ o normalmiş maalesef ben komple hiçbir yerimi hissetmiyorum su an :( allah yardımcımız olsun 🥹