Nurgul42 Hanimlar merhaba,10 eylul de adet olmam lazimdi olmadim,7 gunluk gecikmeyle dün kan verdim ve betam 274,19 cikti.16 agustos son adet tarihim.Bana gecikmeye gore düşük geldi beta sizce de oyle mi
noss Benim bir günlük gecikme 690 çıktı arkadasimin 5. Günde tekrarladım testi 5305 çıktı . Her kadınınki farklı oluyor. Testimdeki değerleri sizinle paylaşmak isterim. Siz eğer 7 gun geciktiyseniz şuanda 4-5 haftalık hamile olmalısınız . Testte bu haftanın değeri aralığı Hafta 217 - 7138 Hafta 158 - 31795 şeklinde Yani rahat olabilirsiniz ♥️
Nurgul42 esmanurduruu doktora gittiniz mi veya gidecek misiniz hemen,ben ikide bir kan vermek istemiyorum o yuzden keseyi ve kalp atisini duymayi bekleyecegim herhangi bi kanamam agrim yok beklemeyi dusunuyorum
esmanurduruu Nurgul42 bende gitmiycem bir hafta sonra gel dedi zaten randovu yok 24 üne bakacam bulamazsam 28 inde gidecem ikide birde nasıl gidilsin
aselinannesi66 srcck merhaba benim de 7 günlük gecikmem var ama testler negatifdi dün de beta verdim negatif siz yaptınız mı test?
userliktedeben Nurgul42 doktorum benden 2 gün arayla betaya bakmamı istemişti yani 2 kere kan verdim sonrasında bana randevu için gün verdiler ve öyle gittim. Bence 2 gün arayla beta verdikten sonra doktora randevu alın, hem gebelik olduğunu bilirsiniz, insan diğer türlü de bekleyince yoruluyor :)
srcck Nurgul42 evet canım rahim duvarım kalınlaşmış fakat geç döllenme olduğundan kese görmeyi beklemiyorum demişti çünkü beta değerim de düşüktü haftaya çarşamba günü nasipse yeniden gideceğim keseyi görürüz inşallah
srcck aselinannesi66 evet canım benim 2. Gün akşam testte çok silik çıktı , 3. Gün sabah daha net ama yine silik kan verdim ve öyle öğrendim 13.7 beta ile