BloomingMama benim ilk doğumum su gelmesi ile başlamıştı hastaneye gittiğimde NST’de Sancım çıkmamıştı o yüzden suni sancı takıldı sancı takıldıktan 7 saat sonra doğumum oldu.
İlk 5 saat falan gayet güzeldi evet acı geliyordu o an iki büklüm oluyordum ama sonra geçiyordu çok zorlamıyordu dayanılmaz değildi, 7.08 santim açıklıklara geldikten sonra artık duraksız bir şekilde sancı gelmeye başlamıştı işte o zaman hani artık dayanamıyorum doğsun artık demeye başlamıştım o da zaten 1 saat 1,5 saat falan sürüyor bir şekilde geçiyor yani ben özellikle son saatleri hep sıcak suyun altında geçirdim o biraz olsun iyi geliyordu
Doğum kısmı bence o son sancı çektiğin saatten daha kolay yani bu benim fikrim evet doğumda da sancı çekiyorsun ama bu sancı benim bebeğime kavuşturacak artık vakit geldi diye düşündüğün için daha katlanılabilir oluyor
Neticede ilk doğumdan çıktığımda bir daha çocuk mucuk yok demiştim şu anda ikinci bebe hamileyim ve yine normal istiyorum Allah’a unutturuyor insana çünkü bir ara bebeğim makat gelişti sezeryan olma ihtimali olabilir dediği doktor çok korktum çünkü sezeryan her ne olursa olsun bir ameliyat kaç kat kesilmek demek normal doğumun belki öncesi zor ama sonrasında çok büyük kolaylık