busu1 Hanimlar evim maalesef sobalı çocuktan sonra tek odada kalmamak için klima aldık ilk günümuz bugün beni rahatsız etti kuruluk yapti havalandırdım evi bebeğime dokunur mu netten araştırma yapınca dokunmaz falan diyo ama bilemedim bu şekilde ısınan var mı !
naranta busu1 ozellikle antalya’da kiyi kesiminde evlerde klima kullanimi cok yaygin yaz-kis… oradaki insanlarin da bebisi var yani oyle dusun. kuruluk icin hava nemlendirici alabilirsin zaten bebegin bulundugu yasam alaninin belli bir nem oraninda kalmasi gerekiyor. nem olcer de alirsin. nem baktin cok dusuk hava kuru nemlendiriciyi de acarsin.
SuEr_Tu1512 busu1 Bizim evde sobalı. Bi yanıyor, bi sönüyor çocukları hasta ettim. Bebeğim o zaman 3 aylık falandı eşim klima aldı bi ayar çalışıyor odaya küçük hava nemlendirici ve su koyuyorum. Büyük hava nemlendiricisi almaya gerek var mı bilmiyorum
esnnz busu1 evet mersinde öyle isitiyoruz suan hamileyim digerleri 3. 14 ama bebegkm olunca nemlendirici alacagim
gencannee_ busu1 klimanız kaçlık ? Benim kvler açıyordu uzun süre altında durunca insanın başı ağrıyor birde sadece sıcak bir nem var sobada çok zor Allah kolaylık versin
busu1 gencannee_ 24btu Evet ya yanından geçerken bile rahatsız ediyor kenarda duruyor bizimki ortalıkta degil yoksa demeniz gibi olur
gencannee_ busu1 bizde onlarınkini kenara taktık ama baş ağrıtıyor olmadı elektrikli ısıtıcılarla ısının