nur4006 Kızlar betam 100 binden 73 e şimdide 63 bine düşmüş acile gittim bebeğin kalp atışı falan var ultrason da gördüm ama neden düşüyor biriniz lütfen yazsın.
zuzu_59 nur4006 bebişi görüp ve kalp atışını duyduktan sonra beta bakılmaz ki. Benimde 46 binden 15 bine düşmüştü. Şimdi 16+6 dayım şükür ki bir sorun yok
kincikupelikiz nur4006 beta 10. Haftaya kadar 100 bine kadar çıkar sonra yavaş yavaş düşer o yüzden 10. Hafta ve sonrası bulantı aşırı artar ve sonra sonra azalır. Happymom bilgiler kısmında aslında yazıyor 😅
sedaaselll Canım birincisi bebekten sonra artık beta artışına bakılmazz neden baktın doktor mu istedi ? İkincisi bebek var kalp atışı varsa çok da önemli değil artık belli bi yerden sonra beta da artmaz
nur4006 sedaaselll içime su serptin doktor değil ben e nabızda görüp kendi kendime kan verdim sabah kendi doktoruma gideceğim bilmiyordum öyle olduğunu acildeki doktorda 10. Haftadan sonra düşer belli bi noktaya bebeğin çok hareketli dedi kalp atışını dinletti
sedaaselll nur4006 yapma bi daha kendine eziyet canım beta belli bi yere kadar önemli sonrası bebek olduktan sonra bi hükmü kalmıyo
nur4006 zuzu_59 çok teşekkür ederim ben izmirdeki doktorum a ekran attım bu normal değil dedi memleketteydim acile geldim korktum yani Allah kucağımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim ☺️
zuzu_59 nur4006 yok yok korkulacak bir şey yok. Hele bebişin kalp atışını duyduysan rahatlamışsındır. İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz🌸
lokismommy nur4006 boşuna korkutmuş seni belirli bir haftadan sonra yavaşlayıp düşüşe geçiyor o yüzden bebek göründükten sonra beta istemiyor doktorlar aslında neden yaptırdı anlamadım kalp atışı da duymuşsun çok şükür sağlıcakla kucağına al inşallah
nur4006 lokismommy çok teşekkür ederim öyle bir yazmış ki ağlaya ağlaya acile gittim:( doktor çok doğal düşüşe geçer balık gibi hareketli dedi kalp atışını duydum gördüm ama halen korkuyorum 😦 atamadım üstümden
lokismommy nur4006 böyle doktorlara da kızınca linç yiyorum işte bir örnek daha🤦🏻♀️içini ferah tut sen nasıl böyle bir hakka giriyor okumuş etmiş insanlar şaşıp kalıyorum hey allahım ya sana öyle yazan doktorun takibindeysen kesinlikle değiştirmeni öneririm
nur4006 lokismommy asla bitti gitmeyeceğim o Korkuyla nasıl araç kullandım bi Allah bir de ben biliyorum :( desteğin için çok teşekkür ederim ☺️
nur4006 kincikupelikiz doktor öyle korkuttu ki ben bitti sandım. Sabah kesin gel bu normal değil. Bu mesaj kalbimi söktü attı
kincikupelikiz nur4006 geçmiş olsun bununla kalsın inşallah ve doktorunuzu değiştirin bence de. Hamileleri strese sokmaması bir doktorun en önemli şey. Benim doktorum riskli durumlarda dahi öyle güzel açıklıyor ki sağ olsun hep içim ferah düzelecek hissiyle çıktım odasından
nur4006 kincikupelikiz para kazanmak için hastaneye çağırması gerekiyor aşırı üzüldüm ilk hamileliğim ve biraz telaşa biriyim biliyor :)
kincikupelikiz nur4006 sivasta bi doktor var aynen bu tip. Cidden Allah uzak etsin herkesten öyle diyim
kincikupelikiz nur4006 bu para konusu da bence doktor seçerken turnusol ya. Benim doktorum sigortam yok diye kan tahlillerini sağlık ocağında verdiriyordu bana