SuEr_Tu1512 kf07 Yaa duygulandırdınn 🥹 Allah razı olsun bacım benim İnşallah dediğin gibi olur🙏 Ömrün hep güzelliklerle geçsin❤️
kf07 SuEr_Tu1512 Benimde 6 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var bu ikinci gebeliğim şu an 17+4 haftalık hamileyim.. 13 haftada detaylıda %70 erkek dendi 16 haftada kendi doktorumda %80 erkek dedi umarım değişmez ❤️ Rabbime bin şükür
SuEr_Tu1512 kf07 Allahım size bağışlasın, hiç bir kötülük uğramasın, ayağına taş değmesin inşallah 🙏 Büyük ihtimalle değişmez. Bende ilk oğlumu %80 ihtimalle 13.haftada öğrenmiştim. Allah gönlüne göre vermiş ne güzell🥹 Çok özeniyorum böylelerine🥲
Rojdiyebiri busece21 11+3 ve 12+4 de erkek dedi doktor özeldi birde doktor sözde çok da iyi tavsiye edilen biriydi sonra devlete ikili tarama testine girdim 12+5 de 2 perinatoloji doktoru kız dedi 16+4 de cinsiyet konusunda çok güvendiğim baya bilinen 12 haftada bile cinsiyeti doğru söyleyen doktora gittim o da kız dedi rahmi bile oluşmuş dedi ve netleştirdim🤭😅
yesimjade Benim de 5 buçuk yaşında bir kızım var. İkinciye gebeyim ve 13. Haftada kesin kız dedi. Detaylı ultrasonda değişir mi sizce? Yani o haftalarda yanılabilir mi doktor merak ettim.. Allah bütün evlatlarımızı sağlıkla kavuştursun bizlere inşallah🙏🏻
happyela busece21 Oğluma hamileyken rüyamda pembe battaniyeyle kucağıma veriyorlardı oğlum oldu. Kızımda da hep erkek gördüm erken doğuyor aa pipisi var falan diyorum. Tersine çıkıyor bence 🙈
ezgi6258 kf07 12 haftalıkken erkek dedi ama emin değilim dedi sonra hiç göstermedi kızım 22 haftalık detaylıda kız olduğu belli oldu
ersenselda busece21 bence değişebilir ya bende 12 haftada gittiğimde erkek dedi geçen 18 haftalıkdı kontrolde pipi görmedim dedi ama kesin değil haftaya tekrar kontrol var ozm bence belli olur ama genelde detaylı ultrason da yanılma olmuyor o zammı beklesen daha iyi olur