Seyma8 Kızlar ikinci çatlatma iğnemi vuruldum 14 dünde 13 gün gecesi ilişkiye girmiştik 15 şinde de ilişkiye girdik 16 boş geçirdik umarım bu ay tutar sizler kaçıncı denemede hamile kaldınız ?
Pinkoloji Seyma8 bunu doktor mu önerdi? Bende bu döngümde yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi yapacağım, nasıl olacak merak ediyorum.
baharerkann Seyma8 bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 2. Denemem de tuttu. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. İnsallah en kısa zamanda rabbim sizinde kucaginizi doldursun 🤲🏻
bebekisteyen Seyma8 İnşallah tutar ben çatlatma iğnesi yapmadım ama Sena diye bir tane Instagram’da fenomen bir kız var influencer o mesela çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştı süreci de detaylı anlattığı videolar çekmişti
Seyma8 Pinkoloji evet doktor önerdi bende Pkos var çok düşük düzeyde ama Yinede hamile kalamıyordum sanırım yumurtam çatlamıyordu gelişiyordu ama çatlamıyordu doktor da çatlatma iğnesi tedavisine başladı 2.denemem işte ilki tutmadı
Berse Bende çatlatma iğnesi yaptım 5 Eylül de bugün kan verdim 7,11 çıktı sevinemedim de acaba iğne etkisi midir diye iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah düzenli artış olur dua edin
rojinn00 Berse ben de öyle oldum canım hiç sorun yapmam kesin Hamilesin bu arada ben 21’de çatlatma iğnesi vurdum 14 gün sonra kan verdim çok düşük çıktı dört gün sonra kan verdiğimde yüksek çıkmıştı şu anda altı haftalık hamileyim
Seyma8 baharerkann biz çatlatma iğnesi önceki gecesi 13 eylülde ilişkiye girdik 14 Eylül de çatlatma oldu 15 eylülde girdik ama 16-17 boş geçti eşim burda olmadığı için acaba yeterli olur mu iki gün
baharerkann Seyma8 valla canım Allah bilir tabi onu da malesef 2 gün yeterli olmaz. Ben ilk denememde gun asri şekilde 7 gün yaptım ama fayda etmedi ikincisinde bırakmadım 10 gün yaptım ona rağmen igneden 4 gün sonrası falan tutmus sanırım 4 gün sat attı çünkü bebekte. Tabi yine Allah bilir ol derse tek seferde de olur. Bu benim tecrübem sadece
BlueLuna Seyma8 catlatma ignesinden once hsg veya baska bir sey istedi mi doktor acaba? Yoksa direkt tedaviye mi basladi?
Pinkoloji Seyma8 inşallah bu sefer olur canım. Bende de yaştan dolayı 6 aylık deneme süresinde şansa bırakmıyor.
Seyma8 Yok Tabikide bu akşamı be sonraki günleri de değerlendiricem ne zaman tutacagını bilemeyiz ama acaba dün ve dünden önceki gün için biraz endişelendim ama nasipte varsa olur zaten zaten suan igneden sonraki 4 .gün hala umut var
Seyma8 BlueLuna benden istemedi ama bence isteyebilir çünkü benim herşeyim çekiliydi rahim filmi olsun hormonlar olsun bütün herşeyi daha önce yaptırmıştım sprem testine kadar o yüzden direk çatlatmaya başladık bakalım bu ay ne olcak
BlueLuna Seyma8 Hayirlisiyla bu sefer tutar umarim 🙏 Bende de pcos var ve artik bir tedaviye gecmek istiyorum ama rahim filmi cektirmedim. Daha önce gittigim hastane cok yuksek bir ucret istedi cunku.
Seyma8 BKZ ben bu postu attıktan sonra birdaha yaptım akşamı beklemedim suan 13 (14çatlatmagüni ) 15 18 Eylül değerlendirmesi oldu bakalım nasip ya bu arada çok akıntım vardı bir ihtimal yumurtalama olmuş bir hafta sonra kontrolüm var çatlayıp çatlamadıgına bakıcaklar
anneolcamben Seyma8 Ben denedim olmadı, aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada iki senedir bekliyorum