Gzddlk Kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olsun ya sabadan bu yana sık aralıklarda bebeğim bi yana toplanıyor ve kasılıyor şuan da makat geliş pozisyon acaba dönmeye mi çalışıyor korkuyorum da hiç bu kadar uzun kasılma olmamıştı
B-P-R Gzddlk sanırım Bu haftalarda Hepimiz Yaşıyoruz Bende Yaşıyorum Sürekli Toplanıyo korktum Bende Sancı fAlan dedi bazıları Ama Normal Karşılanıyo aslında Doktora sorduğumda Normal Buyuyo Yer kalmıyor Demişti
Zehra66 Bende burda durayım bende aynı gündeyim gün içinde bebeğimwsağ tarafa toplanıyır tekrar geçiyor bende merak ediyordum birde bebeğim çok aşağıda
Gzddlk Zehra66 benimde karnım aşağıda pazartesi gittim doktorum herhangi bir şey söylemedi sadece makat geliş dedi toplanma kasılma normal dedi ama bugün sürekli oldu endişelendim bende karnım bildiğin yamuk duruyor şuan
Beyzagzn Benimde hep sag tarafa toplaniyor uzun suredir hemde 35. Haftadayiz ondan bi sorun olmaz sanirim ama kasilmalarin duzenli olmasi gerekiyormus 5 dkda bir belden vurmasi lazimmis ayrica birde ara ara gelmeliymis.. Benimde gaz sancim oldu doguruyorum sandim ebe anlatti o zaman :) yinede iciniz rahat etsin bir doktora gidin hemen nstye baglasin...