_Mother_ hhataygun dikkat edecek birşey yok aç karna gitmeyin yeter bebeğin pozisyonu uygunsa zaten tık tık hepsi hemen bakılıyor uygun olmazsa az yürü birşeyler ye gel diyorlar
paril34 hhataygun benimde 5 gün sonra bir yandan heyecanlıyım bir yandan korkuyorum 🥹 inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz
hhataygun _Mother_ bazı vloglarda gördüm meyve suyu çikolata kahve falan yiyin için diyolar gerek var mı gerçekten bilemedim
_Mother_ hhataygun Türk kahvesi hareketlendiriyormuş benim doktorum da öyle demişti Sabah kahvaltımı güzel yaptım 2 de usg ye girdim yolda giderken albeni yemiştim bebeğim çok net herşeyini gösterdi
hhataygun paril34 inşallah 🙏 gerçekten çok stresli bi durummuş bu kadar heyecan stres yapacağımı tahmin etmezdim
hhataygun _Mother_ türk kahvesi hamilelik başından beri aşırı tiksiniyorum kokusuna bile dayanamıyorum çikolata aldım bakalım yanıma inşallah bizimkide hareketli olur gösterir kendini ultrasonda birazcık gizliyor kendini 🥲
hhataygun _Mother_ yüzünü göstermekte birazcık inat etti ama biraz tatlı ve yürüyüşle doktor görmesi gerenkenleri gördü şükür kii güzel geçti 🙏🙏🌸