Kubra0606 prnssmlk benim oğlumun da eve geldiği gibi çapaklanmaya başlamıştı. Masaj yapıyorduk göz pınarı kısmına şükür geçti
sibelaydin0206 prnssmlk bende aynı sorunu yaşıyorum..ilk dogdugu gün vardı 49 günlük oldu hala var özelden yazarsanız resim de atarım hiç geçmedi 2 damla bitirdik gün içinde sürekli göz temizleyip yüz yıkıyorum o çevreye yapılan masajın da faydasıni gormedim
prnssmlk sibelaydin0206 bugün götürdüm yine özeldeki doktora oda gözyaşı kanalının dar olduğunu damla ve temizlemenin devam etmes gerektiğini ve masaj önerdi başka yapacak birşey yok dedi bir ay sonra görmek istedi 8 aya kadar geçmezse açıyorlarmış umarım çabucak geçer bebişlerin gözleri ya
kincikupelikiz cinderella sütünüzden damlatmayın Aksine yenidoğanlarda göz kanalı tıkanıklığını en iyi anne sütünün tedavi ettiğini söylüyorlar. Osman Gönülal ı bilirsiniz belki tavsiye bile ediyor masaj haricinde
cinderella kincikupelikiz her doktor farklı şey söylüyor tabiki bizim kendi doktorumuzda kesinlikle diye uyarmıştı bende denedim ilk başta büyüklerimiz hep söylüyor biraz sütünle sil diye denedim iyice çoğaldı o yüzden yazmak istedim