BlueLuna İzmir’de rahim filmi cektirenler tecrubelerini paylasabilir mi acaba? Nerede cektirdiniz ve ne kadar ucret odediniz? Benim gittigim doktor anestezili icin 34.000tl ucret istedi ama bana cok fazla geldi.
bebekisteyen BlueLuna çok fazla istemişler canım ben de İstanbul’da çektirecektim benden de benzer bir ücret istediler ben de bir Eğitim araştırma Hastanesi’nde ücretsiz çektirdim siz de İzmir’de Ege üniversitesine bir bakın isterseniz orada var mı acaba infertilite bölümü var diye biliyorum
mystery94 BlueLuna ben alsancakta lotus diye merkez var orda çektirmiştim canım 12 binmi neydi geçen sene ama anestezili bi orayada sor istersen
BlueLuna Tesekkur ederim yanitiniz icin. Doktordan randevu alip rahim filmi mi istediniz acaba? Nasil ilerledi surec?
bebekisteyen BlueLuna şöyle ben Yalova’da yaşıyorum ve en yakın büyükşehir istanbul’daydı o yüzden İstanbul’a gittim Zeynep Kamil Hastanesi’nde infertilite’den muayene oldum bana aşılamadan ve tüp bebekten bahsettiler aşılama içinde HSG gerektiğini söylediler daha sonra adetimden 4 gün sonra yani o 4 gün içinde çektirmem gerektiğini söylediler mhrs’ye girdim orada genel aramadan Zeynep Kamil hastanesi’nden en altta kadın doğum kadın doğumun altında da muayene yeri var inanın pusuda bekledim günlerce birazcık zor oldu muayene bulmak ama buldum daha sonra gittim radyoloji bölümünden çektirdim biraz ağrısı acısı var anestezi olduğu için ama dayanılmayacak bir acı değil evlat için katlanılır hatta tek başıma gittim tek başıma dönebildim çok şükür yani siz İzmir’de olduğunuz için İstanbul hem maliyette olacak hem de zor olacaktır İzmir’deki devlet hastanelerine İzmir’de kadın doğum hastanesi de var bildiğim kadarıyla ve Ege üniversitesi’ni arayıp infertilite bölümünüz var mı ve HSG işlemi yapıyor musunuz diye bir sorun evet yapıyoruz derlerse gider randevunu alırsın mis gibi çekilirsin
BlueLuna bebekisteyen Tek basina yapilabilir mi onu da merak ediyordum. Benim de esim gelemeyecek muhtemelen. Ege Universitesi’ne hic gitmedim. Bir bakayım oraya da.
mystery94 BlueLuna devlette bide hsg için hemen gün vermiyolar benim çok zamanımı yediler öyle kaç ay sonraya attılar bide regl olduktan bittikten bi hafta içinde çekilmen lazım.. benim 2 hafta sonraydı randevum.. gittim rica ettim devlette değiştirin günümü bi hafta önceye çekin regl oldum dedim yardımcı olmadılar.. özele bu alsancaktaki yere gittim iyiki anestezili bide çok iyi oldu
bebekisteyen BlueLuna evet yapılabilir hatta ben birazcık fenalaştım durakta böyle bir bayılacağımı hissetmiştim sonra sağ olsun oradaki bir hanımefendi bana su ikram etti kendime geldim benim de işim çok yoğun çalışıyor o yüzden tek gitmek zorunda kaldım onu bekleseydim önümüzdeki ay gitmiş olacaktım ve süreç ilerleyecekti
BlueLuna mystery94 Devlet oyle maalesef. Onumuzdeki hafta icin karatas hastanesinde bir doktordan randevu aldim. O doktor da hsg isterse cektirecegim artik. Onceki gittiğim doktor hicbir tedavi yapmadı hatta hsg cektirmeden tup bebek yaptırmak daha makul dedi. Yumurta takibi bile yapilmadi.
BlueLuna 1 yil oldu. Kontrol altina aldigim bir pcos var ama sunu fark ettim ki inositol veya yumurta kalitesini gelistirici bir sey kullandigim ay yumurtam catlamiyor 🥴 1 yilim boyle heba oldu gitti. Sizin nasil ilerledi sureciniz?
mystery94 BlueLuna benim iki sene oldu rahim filmimde sok tüpte sıvı var oyüzden olmuyormuş sok tüpü aldırdım geçen ay
BlueLuna bebekisteyen Gecmis olsun. Anestezi sonrasi zor olmali. Ama hamilesiniz su an sanirim. Saglik, sihhatle kucaginiza alirsiniz umarım.
bebekisteyen BlueLuna evet kimseyi korkutmak istemem ve inanın korkacak bir şey yok ama zordu yani bazı yerlerde adet sancısı gibi okumuştum ama adet sancısının 2-3 kat üstünde bir ağrıydı yine olsa yine gözüm kapalı yaptırırım çok şükür hamileyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun