gurbetcikizii arkadaşlar regl gününüz gelmesine rağmen testi negatif çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda? ben regle 5-6 gün kala kan verdim 0,5 çıktı negatif daha yükselirmi acaba aynısını yaşayan varmı?
dammlacan Benimde öyle oldu Salı günü evde test yaptım negatif çıktı kan verdim 1.20 çıktı negatif ama belirtilerim vardı dün yine evde test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah kan verdim değerim 11.15 olmuş yükselmiş yani bu arada adetim 2 gün gecikti seninde öyle olabilir canım 2 gün sonra tekrar test yap bence
gurbetcikizii dammlacan benim reglim pazar günü olması gerekiyor takvime göre ama ben yarın tekrardan yapiyim diyorum
gurbetcikizii dammlacan yaa inşallah benimde positif olur seninki positif canım hayırlı uğurlu olsun🥹
dammlacan gurbetcikizii bence yarın ya da bir sonraki gün yine test yap istersen daha güvenilir olur belki
ecemmgoktug Benimde öyleydi günümde yaptım çıkmadı uc gün sonra yaptım yine negatifti bende kesin yok diye düşündüm on gün geçti adet olmadım onuncu gün tekrar yaptığımda çift çizgiyi gördüm geç döllenme de olabiliyor böyle