nurse12 4 hafta 2 günlük hamileyim daha dün öğrendim hamile olduğumu o kadar korkuyorum ki bişey olucak bebeğimi kaybedicem diye en ufak bi kasık ağrısında yanmasında hemen tuvalete koşup bakıyorum sizde de böyle miydi? Daha doktor kontrolüme de 4 gün var . Bebeğim iyi midir herşey yolunda mıdır?
ezgiseell nurse12 cogu kisi yaşıyor bunu malesef ama bu kadar düşünürseniz bebeğide strese sokarsiniz :(
PinkDream nurse12 çok korkardım islaklik olunca özellikle koşardım çok iş yüklemedim kendime ilişkiye pozisyona dikkat ettim 13 hafta oldu hala tetikteyim
yusuf1308 nurse12 maalesef ki annelik delilik dedikleri tam olarak bu kendine bunu yapma lütfen olumlu düşün dua et bol bol bende hamile olduğunu öğrendiğimden beri herkese korkuyorum kaybedilen vs gibi şeyler söyleyerek olumsuzu çektim sürekli 14 haftalık kalbi durdu maalesef o yüzden ağzımızdan çıkan şeylere dikkat etmemiz gerektiğine inanıyorum artık
Mrvll nurse12 hamıleyken Hıc olmadı ama doğunca vardı doğunca pik yapıyor bende bu his her annede olduğu gıbı kaygı yukselıyor. Koruma iç güdüsü. Ve o kaygı ömür boyu gıtmıyor. Bence rısk vs yoksa en korunaklı yer zaten anne karnı. Doğunca dunyadakı tehlıkelerden korumak daha zor
BloomingMama nurse12 o kaygılar hiç bitmiyor bişey olacak mı diye bidahaki kontrole kadar kalbi atıyor mu acaba diye düşünmekten bişeye odaklanamıyor insan gebelik boyunca bu böyle hareket etmeye başlayınca bu sefer niye hareket etmedi niye az hareket etti diye kaygılanıyoruz öyle böyle diye diye 35. Haftaya geldik Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
nurse12 BloomingMama aminn allahım bana da o haftaları ağız tadıyla göstersin inşallah şuan bir susam tanesiyiz🥰
Ftmnur11 34 haftalık oldu,hala aynı kaygılar hatta çok çok daha fazlalari eklendi üstüne.vesvese çok kötü bişey,takma o kadar desek de takarsın illaki,inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz 🤲🏼
twobabymomm nurse12 doğuma kadar endişe illaki oluyor doğumdan sonra da devam ediyor her annenin yaşadığı bir durum elimizde olan bişey değil karnimiza düştüğü anda her şey basliyor 🫶