toybiranne 32 gün oluyor daha içerdeki dikişler tam iyileşmedi kanamam bitti ama arada az az gelmeye devam ediyor sizlerde durum ne
bsr18_ toybiranne hemen hemen 40ım çıkana kadar dikiş acısı çekmiştim. Herkeste aynı olmuyor yada az dikişi olan oluyor
kincikupelikiz toybiranne benim dikişim azdı o yüzden çok zorlamamıştı bir de bir süre sabah akşam batikonla pansuman yapıp doktorumun yazdığı bir kremi kullanmıştım dikişler düşene kadar
Kanatlarimruhumda toybiranne dikiş satışıyla alakalı galiba. Birkaç tane vardı bende. Beni sadece sürekli pansuman yapmak zorlamıştı baticın kremler vs. Onun dışında ağrı acı yoktu.
toybiranne bsr18_ bsr18_ ben bakamıyorum eşime baktırıyorum 🥲 doktor çok içeri gitmiyor uzun değil demişti bir tek ama sağda solda ve ortada olduğunu biliyorum
kincikupelikiz toybiranne oturma simiti aldınız mı kullansaydınız keşke üç tarafta da dikiş varsa siz nereye yatacaksınız şaşırdım normalde epizyoda falan iyileşsin çabucak diye tersi yöne oturun yatın derler sizin öyle bi şansınız yok resmen Allah yardımcınız olsun üzüldüm şu an
toybiranne Kiraz53 sizinki iyiymiş bana gelip gelip gidiyor. Özellikle geceleri bebek için yataktan kalkmak zulüm
toybiranne Kanatlarimruhumda aslında çok zorluk çıkarmadı sadece daha tam iyileşmedi arada bir de hassaslaşıyor
toybiranne Kiraz53 oturabiliyordum ama kendini hissettiriyordu dikişler otururken. Ben ayaktayken de hissediyorum hatta bazen aşağı çekilme hissi oluyo nedense 😔
Kiraz53 toybiranne zamanla düzelir ama 1 ay olmus düzelmesi lazımdı dikişlerin bakımı iyi uyguluyomusun ben devamli pansuman yapiyodum ondan da hızlı iyileşmiş olabilirim
zeyzey_es toybiranne aşırı zor bir durum Allah yardımcınız olsun ben sarı bir su vardı onu ılık suya katıp içine oturuyordum hafif rahatliyordu 25 gün çektim kalçama kadar dikişim vardı Allah düşmanıma çektirmesin
toybiranne zeyzey_es bende de var makata doğru ama orası iyileşmiş eşim öyle diyor ben bakamıyorum 🤣🥹🥹 sağolun 🌸
toybiranne Kiraz53 iyileşiyor yavaş yavaş ama tam olarak iyileşmesini istiyorum artık bakım olarak sadece batikon uyguluyorduk onu da bıraktım bir haftadır falan
Eda2828_ hilalkktbr yeni dogum yaptım dikişlerim derin ve fazla doktorum parol majejik ve arveles kullanmamın emzirmeye zararı olmadıgını söyledi düzenli olarak kullanıyorum agrı başlamadan her gün düzenli içerseniz agrı durumunuza göre iki yada üç adet daha etkili olur. Ezzaneden de anestol krem aldım agrı kesici olarak onu kullanıyorum
hilalkktbr Eda2828_ çok teşekkür ederim ☺️ kremden bende alayım. Doğumdan daha çok dikiş korkutuyor beni..Allah razı olsun.. Bebişinizde hayırlı olsun eminim sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı 😍