genc0502 7 Eylül kan verdim ve 154 çıktı o zamandan beri bekledim 18 Eylül ilk defa kadın doğuma gebelik için gidicem korkuyorum olumsuz bir şey çıkar diye bebek görünür mü doktora ne sormalıyım fikir verin ilk deneylerinizi anladın acilllllll
cuteregina genc0502 kese gözükür sadece Bebek ve kalp atışı için yedinci haftayı beklemek gerek ortalama Folik asite kan grubuna ve genel kan tahlillerine bakar doktor
eblt genc0502 geç döllenme vs değilse görebilirsiniz belki ben 6+4 te hem bebeği görmüştüm hem kalp atışını duymuştum ilk kontrolde💓 inşallah siz de duyarsınızz ama duymazsanız da korkmayın çok erken
ezgiseell Ben 6+6da gittim kalp atisini da duyduk. Sizde duyabilirsiniz. Duymasaniz bile 8. Haftaya kadar yolu var
genc0502 eblt ilk hamilelik hala inanamıyorum hamile olduğuna sanki yokmuş gibi tabi kanda gördüm sadece yarın doktorun ağzından duyunca daha çok inanırım
senaln Ben 4.5 haftada kese göründü vajinal ultrason ile. 6. Haftada normal ultrasonla kese bebek ve kalp atısını gördük ama kalp atısı yavas diye henüz dinletmedi ilk başta yavas oluyormus.