Yenianne7 Kızlar selamunaleykum. Şimdi kisaca anlataym. 1 hafta önce internetten wellgro q3 travel sistem bebek arabası sipariş vercektik 3 gün sonra zam gelmişti günlerdir takip ediyorum bugün yine indirimde 870 tl... Ve az evvel e bebekte 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki verdiklerini okudum. Ve bir an dedim ki gidip ordaki canyon travel sistem bebek arabasını alsak (900 tl) bize 200 tl hediye çeki verecekler ve diğer eksiklerini alırız diye düşündük.. Herşey güzel buraya kadar ama beğendiğim arabanın ve kullanıcıların çoğu memnun (wellgro q3) indirime girdiğini duyunca kalitesi daha iyidir diye çok ikilemde kaldım. Tecrübeli annelere soruyorum, lutfen bi fikir verin. E bebekteki çek indirimi çok cazip ama araba kalitesizse bi işe yaramayacak sizce napmalıyım, Kullanan bilen memnun olan varsa fikir sunun lütfen.. Biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir 😄🤷♀️🤷♀️
sydtns Yenianne7 canım baby plus canyonu diyorsan eğer bende bi hevesle gitti e bebeğe bakmaya çünkü uygundu Ama gidince fiyasko çıktı kumaşı çok kalitesiz naylon gibi Parçaları kalitesiz kırılacak gibi duruyor iyice araştır bence öyle al
Kahraman35 Yenianne7 E bebek çek kampanyasında 200tl alışverişe 50 tl hediye çeki kazanma şansı diyor. O da benim aklımı karıştırdı. Kesin vermiyor mu yani belki verir gibi 🤔🤔
Laleu Ben cumartesi alisveris yaptim cek vermediler niye acaba araba olarak bende e bebekteki arabayi almayi dusunuyorum baktim kaliteli geldi bana olumsuz yorumda okumadim hic
sydtns Yenianne7 internette yorumlrı okudum çok araştırdım en sonunda bi canlı göreyüm dedim iyikide gitmişim Nasıl anlatayım ki böyle kumaşı dayanıksız naylon gibi eşim sağına soluna baktı çok kalitesiz duruyo. Şimdi uygun diye alıp uzun vadede kullanamayacaksan bir anlamı yok
Laleu Kiyafet turu seyler aldim islak mendil falan hepsi ayni duruyor etiketli ama gecti artik ya aldik bi kere nasip bi dahakine artik canim