Kuzum bnm bebeğimin de 4 aylıkken yanağında alnında kol içlerinde oluyodu egzama dedi doktr bepantol flan bşyler verdi bende de kızımda da oldğu için evimzde en iyi kremler var sürdüç geçmedi 2 ay önce memlekte gittim orda ki komşumun bebeğnin de yanağında varmış bi dermatolog varmış ona götrmüş geçti dedi ara ara çıkıo hemn sürüyorum engelliyorm dedi bnde götrdüm aynı ilaçları bana da verdi bi karışım su verdi bunu günde 2 kez gazlı bezle kızaran yerlerine sür temizle gazlı bez birz ıslak olsun 2-3 dk beklet hatta dedi öyle yaptm onun üstüne kortizonlu bi krem verdi 3 gün onu kullandık sabh akşam çok minik sürüyodum birde atarax şurp verdi alerji kaşıntı şurubu onuda gece yatmadan yarım ölçek içirdim 3 gün snra kontrole götrdüm zatn ertesi güne yaraları geçti tertemiz oldu yüzü alnı boynu işte 3 gün sonrada onları bıraktık yerli bi markanın vücut losyonunu şampuanını verdi extra bide egzama kremi verdi baktım hafif kızarır bunu sür kortiznluyu sürme onu ilerlerse sür dedi şükür 2 aydır hafif hafif kızarklık oluyo boynunda hemn suyuyla temzleyip krem sürüyorm geçio istersen adını veriim de görtnlü muayeneyi seçersin özel hastane muayenesi 4bin küsürü de vardı unuttm valla yapamam dersen hastanenin yanndaki eczanenin adını bulim da suyu sorarsın ne karışımı die kortizonlu kremi sağlık ocağnda yazdrırısın yardmcı olmk çok isterim bebekler çnkü çok kaşınıyo acıo bilirim 🥺