busbus222_ lütfen, gerekirse eviniz batsın. Hicbirsey bebeklerinizden kıymetli değil, ev zamanı gelir yine tertemiz olur. Ama Allah korusun giden can geri gelmez. Kendinize yüklenmeyin. Ben de ikiz hamileyim iki de çocuğum var ev genel olarak hep dağınık ve ben zaten çok bel ve pelvik ağrı çekiyorum, doktor hep bol istirahat diyor. Onların canından önemli değil. Yapabilecek durumdaysam tuvaleti banyoyu temizliyorum evi her gün süpürüyorum ama öyle koltuk eşya çekmeli falan çok nadir yani eşimin desteğiyle daha çok o tür şeyler. Daha çok çamaşır bulasik tuvalet yani hayatı devam ettirmek zorunda olduğumuz alanlarda harcıyorum enerjimi ve kalanı istirahat.. bu dönem de misafir de kabul etmiyorum zaten sağolsun arayıp gelelim ucundan tutalim diyen de yok, hoş gelecek olsalar da bebeklerimi ve kendimi düşündüğüm için yapmadığım temizliği gelecek insanlar için hiç yapamam. Camlarım aylardır silinmiyor, dolap içlerim, baza altım aylardır silinmiyor. Dediğim işleri yapıyorum sadece ve kalan vaktimi dinlenmek ve ikizler doğduğunda yeterinde vakti ayıramayacağım iki çocuğuma ayiriyorum. Bu böyle olmalı. Lütfen siz de bunun bilincinde olun. Doğumun yaklaştığı haftalarda 3-4 günde bir bi oda bitireceğim gerekirse, ama işin sonunda yine bebekler tertemiz bir eve doğmuş olacak. Geçmişte düzenli temizlenmiş olsa da, olmasa da. Ama
Böylesi daha risksiz ve güvenli emin olun 🙏🏻🌸