fikretbaciniz emosunanasi valla canım bakalım nasip bu işler ben hiç istemiyorum eşimde istemiyor aslında çünkü kız garantisi yok ama herkes işte bi tane daha olsun kız olur fln diyince benim adam da seviniyor 😀😀
pofidikanne fikretbaciniz kızı olmayan kız ister erkeği olmayan da erkek ister Oy Allah’ım sen herkese erkek kız evlat duygusunu yaşat 😄🤲🏻
malakas BloomingMama ben 5-6 tane istiyorum. Eşimde 5 tane diyor. Ama 6yı doğursam belki 7yide isterim. Şuan ikinciye hamileyim. Doğumdan belki bir yıl sonra tekrar düşünüyorum. Yada bebeğim 5 aylık olduğu zaman düşünebilirim. Kısaca doğurmayı düşünüyorum yani
tomrisaykol Büyük konuşmak istemem ama bu saatten sonra 2 çocuğu leylekler getirmediği sürece doğuramam 🙂↔️ hamileliğimin sonuna geldim, gelene kadar benden sağlığımdan psikolojimden çok şey gitti..
_momyy Eşin yardımcıysa veya destekçin varsa çock çok güzel bşy evin neşesi kardeşleri olmalı bu devirde hele kimseye güven kalmamışken kardeş iyidirr ammaaaa destekçin yoksa eşinde evde destek değilse çok zor bacım benm 3 tane var 3. Süpriz yumurta oldu🫠 yoksa bende 2. Den snra belki böyle 36-37 yaşndayken canımz bebek çeker ozman 3.yü ozman yaparm diodum ama öyle olmadı kızım 8 yaşında oğlum 2buçk diğer oğlumda 7 aylık son ikisi beni çok yoruyorr gurbetteym eşimde yoğun çalışıo destek yokk oyüzdn zorr ama 2 sene zor snrası rahata ericem die düşünüyorum 😁 maddi durum yettikçe 3 ideal bence ama 2 mutlka olmalı haa dediğm gbi destekçinz varsa ve yaşamınzı etkilemickse ard arda yapınca beraber büyüyolar lafı çok doğru ve biraz akılları da erince beraber oynuyolar dha iyi oluyo arkdşa gerk duymuolar mağlum bu zman çocklarına sokak yok ev içindeler ve arkdaşda herzman bulunmuyor oyüzdn kardeş evin içine şartt bencillik yapılmamalı birz fedakarlık şart annelik de bu değilmi zaten 🫠 ama destek yokkkksa altını çiziyorum en azndan 5 yaşına gelmeli çock😁😁 ha birde doğum hamilelik faln bunlar unutulan acılar rabbimin mucizesi unutuyoruz o acıları doğum anında aslaa bidha doğrmam dioruz doğal olark ama benm ilk doğumumda bnde demştim bidha aslaaaa die doktrom gülmüştü bunu diyip de bu masaya 5. Kez oturanı gördüm çok sıkma canını demişti şuan anlıyorm onu tabi o acıyla anlamıştm takmamıştjm 😁😁
Hedwig Benim ilk gebeliğim 34 yaşındayım hatta 35 olacağım kasımda. İkinci, üçüncü bakalım kaç tane sıkıştırabilirsem araya yapmak istiyorum aslında. Eşim de kızımın tek çocuk olmasını istemiyor. En az 2’ye razı. Şimdi daha doğurmadan konuşması kolay tabii bakalım doğurduktan sonra fikrim değişecek mi 😅
Busranur_mnts BloomingMama eşim 8 kardeş o da çok çocuk seviyor ben 3 yeter 4 allah kerim diyorum 🤣🤣 eşime göre az bile 🙄 tabi doğuran bakan onlar değil istemesi kolay 😅 ilk bebeğim tedavitle olsu ilaç kullandım 2. Hemen olmaz derken arası çok olmadan 2.ye hamileyim artık dur siye söyleniyorum 😅
beautiful_ BloomingMama eşime kalsa 4-5 belki daha fazla ama şuan 1 oğlum 1 de kızım var kızım daha 47 günlük ben bir süre istemiyorum oğlumla kızımın arasına 5 yaş koydum eğer olursa tekrar öyle büyük yaş koyarım
elifsn23 BloomingMama ben eskiden bir kızım bir oğlum olsun isterdim ama artık bir kız yeter diyorum Allah bağışlasın bize bu yetti 😂😂
Parsology BloomingMama eşim 2 ben hep tek çocuk istiyordum oğlum doğdu 2 aylık uğraşamam 2. ile yaşım 34 kariyer sahibiyim işime geri döneceğim
allyslife BloomingMama bekarken hep 3-4 çocuk istiyordum, kalabalık aile ortamını seviyorum🫠 eşim de 3 kardeş, hep 4 olsun istemiş. Daha ilkine hamileyim ama bakalım🤓
Hilaltuana Eşimin 2 oğlu benim 1 kızım var 7 yas ikimizin de ikinci evliliği eşimin büyük oğlu 9 yaş bizimle yaşıyor küçük olan 6 yaş annede kalıyor haftasonlari vs geliyor orada okuyor eşimle evleneli 4 yıl oldu 2 tane düşüğüm var ortak bir çocuk istiyoruz ama kısmet
selosya Ben de eşim de tek çocuk istiyoruz, Rabbim bize bir erkek evlat nasip etti. Tahtını yapalım, bahtını da Rabbim yapsın inşallah, 3 kişi yeterli. Daha doğurmadım ama doğurduğumda da fikrim değişmeyecek bence.