Havvali ilayyyd Bir şey olmaz az yemişsiniz stres yaparsanız daha çok olumsuz etkilenirsiniz. Bir iki lokmadan bir şey olmaz afiyet olsun
bebek_annesiii ilayyyd Haftada bi sucuklu yumurta yiyorum dayanamıyorum dana kasap sucuk alıyoruz 14 haftalık hamileyim. 🫠
sum_doa ilayyyd bir şey olmaz öyle hemen bir iki taneden hamileyiz diye her şeyden de kısıtlanacak değiliz ne istersen ye de abartmadan ye sadece önemli olan o korkma hiç
ilayyyd kader_00_ valla çok korkuttular beni aklımada gelmemişti az miktarda yedim ama aklım kaldı iyi pişirdim mi acaba diye
zeyzeynur ilayyyd ben sucuğuda salamı da arada yedim sadece çok iyi pişirerek tükettim pişmiş tükettiysen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ya tabi hiç yememek daha iyi olur ama insanın canı istiyor ya burnunda tütüyo resmen
zeyzeynur ilayyyd olsun pişirmişsin sonuçta bundan sonra daha dikkat edersin sürekli yediğimiz bir şey değil sonuçta
uykucukoalaanrs ilayyyd ben arada yiyorum bı iki dilim canım çekince iyice pişiriyorum bişey olmaz korkma
uykucukoalaanrs ilayyyd pismistir endise etmeyin ben pişmiş pastırma da yedim çiğ köfte de yedim tabi etsiz