anneolmak2027 Kızlar son adete göre hesaplıyordum hep 25 Temmuz 7+6 yapıyor doktor 5 haftalık dedi kese de aşırı minik göründü , normal mi bi açıklama yapmadı doktor ama inkar etti haftasını , takip edilmesi gerekir dedi
snltgc anneolmak2027 geç döllenme olması mümkün. Takip edilmeli kısmı doğru gelişimine bakacak. Sağlıklı gelişirse geç döllenme diyip son adet tarihinizi güncelleyecek ve sonraki takipleri bu tarih üzerinden yapacak.
Miniginannesiiii1111 anneolmak2027 gec dollenme olabilir benim butun gebeliklerim hep gec dollenme son adetimle arasinda 2 hafta oynadi tekrar hamileyim bu bebegimde oyle geç yumurtluyorum
iremaydemirr anneolmak2027 benim de son regl tarihim sizinle aynı bana da 6+4 dedi iki gün önce. Sebebini sordum önce kese oluşuyormuş kesenin oluşma süreci de sürece dahil edildiğinden dolayı tarih bu şekilde gözüküyormuş ultrasonda normal dedi bana doktorum
anneolmak2027 iremaydemirr hayırlı olsun sizinde demekki geç döllenme oldu ama 5 hafta olması da beni biraz düşündürdü nerdeyse 2 ay olacak son adet tarihim bu kadar da geç bir döllenme nasıl olur ki kanda ne zaman öğrendiniz 1 eylülde 116 ydı benim
iremaydemirr anneolmak2027 ben çok başında yakaladım benim 25 ağustosta 82ydi, 27 ağustosta 48 saat sonra 296 olmuştu
anneolmak2027 iremaydemirr o zaman tamam doğru sizle kıyaslarsam evet benim geç döllenme olmuş 1 eylülde 116 çünkü sizle aramda bir haftadan fazla var suan da
iremaydemirr anneolmak2027 evet bence endişelenme o yüzden kişiden kişiye değişiyor sağlıklı olsun inşallah 🥹❤️
anneolmak2027 iremaydemirr inşallah çok teşekkür ederim sağlıklı bebekler doğuralım sağ Salim hepimiz ♥️
nisan_g anneolmak2027 evet canım normal benimde öyleydi adet tarihimi değiştiler ileri aldılar geç döllenme oluşmuştur dedi doktorum
sanalkoala anneolmak2027 benim de son adet tarihim 12 temmuz şuan son adete göre 9+5 günlük ama ultrasona göre 8+5 günlük çıkıyo 1 hafta geriden geliyo bir sorun yok dedi doktor üzerinde bile durmadı
edisss anneolmak2027 bizede aynısını söylüyorlardı 10. Haftadan sonra tam zamanına geliyor başta hesaplamayı genelde tahmini yapıyolar doktor 10 haftalık sanıyodum 12 haftalık çıktı yani tam regl başlangıcı olmuştu bebeğim şimdi 15 haftalık 🎀
mimika anneolmak2027 Evet takip edilmeli bir sonraki kontrolde herşey belli olur. +Eğer adetlerin düzensizse zaten böyle cıkmasıda cok normal.