khanimn 12 hafta 0 gunluk hamileyim, Usm cinsiyet tam belli degil kiza benziyor ama tam kesin degil sadece benziyor dedi 20 haftalik olunca gelince bakariz dedi. boyle olaniniz var mi degisir mi?
ervauresin khanimn ya ben oğluma 13 haftalıkken öğrenmiştim. Ama o zaman özele gidiyordum makineleri iyiydi. Şimdi devlete giriyorum daha kalp atışını bile duymadık sadece hareketlerini görüyoruz yani kalp atışı olduğunu. 12. haftan da gireceğim teste de devlette gireceğim umarım görürüm
tubitolo24 khanimn bana 12 haftalıkken doktorum tecrübelerime dayanarak %80 kız dedi çok az yanılırım kıza benziyor dedi bebişim gerçekten kız 27+1 olduk 🌸💗
ervauresin khanimn duyulmadı. Ses gelmiyor makineden sadece kalp aktivitesi gozuktugu için doktor kalp atışı var diyor.
kbraarc khanimn 7 sene evvel 11 haftalık hamile iken doktorum yüzde 85 erkek demişti 6 yaşında bir oğlum var. Şimdi yine aynı doktora gidiyorum yine 11 haftalıkken yüzde 95 erkek dedi cinsiyetine 32 haftalık gebeyim erkek deniyor doğumda değişmezse 😊😊 doktorun tecrübesi ve cihaza göre sanırım görebiliyorlar o haftalarda